Олеся Тарасенко 
заступник начальника в Державному центрі зайнятості, виконавчий директор Всеукраїнського об'єднання організацій роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів, засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine про цікаві події та цікавих людей. На рахунку Олесі багато успішних проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Також Олеся захоплюється блогерством, активний громадський діяч та благодійник. Увійшла у Національний рейтинг «100 жінок Київщини», до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I Національній премії «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW”. Нагороджена орденом «За розбудову України» Та при цьому всьому має 3 управлінських дипломи з відзнакою, MBA Business Administration, Assistant Professor


Життєве кредо: Беріть відповідальність за все, що відбувається з вами в житті на себе. Не намагайтеся змінити світ, все, що вас оточує, є відображенням ваших внутрішніх переконань. Змінюючи свої переконання, ви зміните світ.

Ви все-все знаєте про те, як зробити власний бренд успішним?

Звісно знати все неможливо, але я прагну до цього. Можу дати декілька порад на шкалт цього.
Для розвитку свого бренду потрібно пам'ятати декілька речей: 
▪︎Створення хорошої репутації і авторитету.
▪︎Велика кількість постійних клієнтів.
▪︎Отримання довіри з боку ваших партнерів та клієнтів.
▪︎Обмін думками.
▪︎Результативна робота.
▪︎Впізнаваність у своїй діяльності.
Це основні переваги впорядкованого особистого бренду.

У вашому послужному списку – з десяток місць роботи у різних сферах. Коли ви розуміли, що варто переходити на іншу сходинку кар’єри? Чи легко ви «збираєте речі» й змінюєте оточення? Якщо так, то заради яких цілей?

Кожна нова професія дає мені нові знання та нові враження. Я полюбляю відкривати для себе щось нове. В нашому часі багато смачних нововведень. А я запальна та активна жінка! І хочеться скоштувати їх всі )
Так як я спілкуюсь з різними людьми, то зміна оточення на мене не впливає. Завжди знаходжу спільну мову з людьми!

Редакція нашого видання та весь наш колектив вітає Олесю Тарасенко з днем народження і бажає щастя здоров'я та нових досягнень!

Коментарі

Популярні публікації