Па-Па, зима! Незабаром танцювальні «Па» від Параду надій 2020


Міжнародний фестиваль зі спортивних танців Парад надій-2020 збере у столиці спортсменів у віковій категорії від «Ювеналів» (від 6 років) до «Сеньйорів» (від 55 років) та близько сотні суддів з України та Європи 

Коли? - 7-8 березня 2020 року 
Де? - у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (проспект Перемоги, 40-Б)
Хто? - організатори ХХХІ фестивалю - Школа танців Федорчук за підтримки Групи компаній "Фокстрот" та особисто Геннадія Виходцева. Вони чекають українських та іноземних спортсменів на дводенне змагання у латиноамериканській та європейській програмі зі спортивних танців. «Це один з найвідоміших вітчизняних турнірів, що розпочинає весну та більше 30 років сприяє розвитку спортивних танців в Україні, - коментує генеральний директор ГК Фокстрот Геннадій Виходцев, генеральний партнер турніру протягом 18 років. 


Чому варто відвідати? Організатори очікують близько 1000 пар спортсменів, які протягом двох днів розіграють 300 медалей у 6-ти відділеннях. Гострою очікується боротьба за незмінний щорічний "Кубок Фокстроту" на краще виконання однойменного танцю від бренду "Фокстрот". Це вже 18 кубок від відомої мережі побутових та електронних гаджетів, кубок унікальний, єдиний у світі, бо заміри лінії рухів, техніки, музикальності та ритму виконавців фокстроту робить тільки «Парад надій». 



«Завдяки тому, що в нашій програмі є один з найелегантніших танців «Фокстрот», ми знайшли генеральних партнерів, які співпрацюють з нами довгі роки! Я дуже вдячна мережі «Фокстрот» за те, що тільки на Параді є кубок «Фокстроту», й ми досі підтримуємо цю традицію, - говорить про унікальні змагання на краще виконання фокстроту Валентина Федорчук, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України та засновниця міжнародних змагань «Парад надій». 

А судді хто? Оцінювати майстерність спортсменів будуть висококваліфіковані судді світового рівня з США, Італії, Англії, Німеччини та інших країн. Серед рефері - Джоана Леуніс, Грехем Освік Великобританія та Алекс Іванець (Велика Британія), Стефан Осенкоп та Гаральд Фрам з Німеччини, Емануеле Солді та Еліза Насато (Італія), Януш Бялий (Польща) Світлана Касьянова (Молдова) та інші зірки світового паркету. 

Головна відмінність «Параду надій» - підтримку, подяку за участь у турнірі тут знаходить кожен учасник. А тому усі зареєстровані спортсмени вже на старті, виходячи на паркет традиційною колоною учасників, отримають старт- подарунки від сокового партнера – ТМ «Садочок» від компанії ПепсіКо в Україні. На наймолодших талантів чекає підтримка від доброго партнера, виробника м’яких іграшок ТМ «Гулівер Країна», а більш досвідчених спортсменів відзначить партнер точного часу – торгівельна мережа годинників «Секунда». 

Новинка 2020 - медіажюрі: медійні партнери «Параду» підтримали турнір не лише інформаційно й створили медіажюрі: 7 березня вони оберуть декілька пар, що вразять їх своїми грацією, образом, волею до перемоги. Так нагороджених стане ще більше! Інформаційну підтримку надають надійні медіапартнери «Параду надій» - головний партнер - медіа холдінг OBOZREVATEL, всеукраїнська газета «Дзеркало Тижня – Україна», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» та всеукраїнська газета «День». Всі новини про фестиваль - на сайті головного новинного партнера Телеканал “Прямий”. 

Також інформаційно фестиваль підтримали портал про шоу-бізнес та культурне життя «Eurostar», портал «Studio of my dreams», он-лайн видання для активних людей «Рубрика», lifestyle-видання та інтернет-портал «Glory», модний онлайн журнал «VTrendi», всеукраїнський інформаційно-розважальний портал «Tut.ua», видання про кінематограф «Cut Insight», портал "STARBOM.com", "LuckyUkraine", "2social" та «My Kiev.com». 

Промо-партнером стало PR-агентство BeMyMedia 

Організатори пропонують стежити за новинам до фестивалю на офіційній сторінці FB @ParadNadejd

Коментарі

Популярні публікації