Німецько-українська крафтова колаборація Pivna Duma & BraufactuM

Ресторан-броварня Pivna Duma та відома франкфуртська крафтова компанія BraufactuM зварили разом новий сорт пива та представлять його восени в Києві й Берліні. В рамках колаборації два пивовара Сергій Гойко та Марк Раушманн зустрілись в Києві, щоб створити унікальний крафт, який поєднує кращі німецькі традиції з українським новаторством. 


Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на те, яким повинно бути справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафтову культуру своїми креативними ідеями. Пиво зварене в стилі Barleywine з назвою “Pears&Talks” (“Груші і Розмови”) - перший досвід колаборації українського та німецького виробників, що стане для вітчизняної індустрії пивоваріння великим кроком на шляху до завоювання нової аудиторії на світовому ринку.


Pivna Duma одна з найстраших крафтових броварень в Києві, що працює вже понад 10 років. За цей час тут було зварено понад 170 сортів пива, які здобули любов серед справжніх поціновувачів крафту. Все пиво вариться за унікальною авторською рецептурою з органічних натуральних інгредієнтів. 



BraufactuM - справжні піонери європейського крафту, що ризикнули змінити багатовікову німецьку традицію та додати їй нових творчих ідей. Відчуваючи свій зв`язок з історією і сучасністю, тут створюють справжні шедеври, які вражають своїм неперевершеним смаком та ароматом


Спільна варка пива відбулась 11 лютого 2020 року на броварні Pivna Duma за адресою: м. Київ, вул. Драгоманова, 31г, ресторан Pivna Duma. Після неї Сергій та Марк зустрілись з пресою та розповіли про особливості нового крафту.


Коментарі

Популярні публікації