Salomon Nyvky Winter Cross

Драйв, справжня боротьба та усміхнені обличчя. Понад 300 дорослих та дітей взяли участь у змаганнях з бігу серед аматорів Salomon Nyvky Winter Cross, що відбулися 9 лютого у столичному парку “Нивки”. Забіги відбувалися по 3-кілометровому колу з великою кількістю підйомів, спусків та різноманітним покриттям (асфальт, бруківка, грунт, сніг). Організатор змагань Salomon Running Club Ukraine - біговий клуб, що спеціалізується у підготовці до трейлу, гірського бігу та ультрадовгих дистанцій. Salomon Running Club- це клуб цілеспрямованих людей, які беруть вершини не тільки в спорті. Хочете в житті домогтися більшого, тоді почніть з бігу. Спробували, але вам нудно? З нами такого не буває, приходь на тренування, досягай своєї мети. - розповідає засновник та організатор змагань Сергій Попов, майстер спорту, чемпіон України з трейлу та гірського бігу Сергій Попов. 


Наймасовішим став забіг на 9 км. Тут на старт вийшли 185 учасників. Першим фініш пересік Сергій Бондар з часом 34:09. За ним з невеликим відставанням фінішували Ігор Панченко (34:19), та Андрій Чуранов (34:31). Серед жінок перемогу здобула Тетяна Соляник (39:55), друге та третє місце посіли Марина Колючок (42:46) та Вікторія Ніколаєнко (43:08). На дистанції 3 км серед чоловіків лідером став Олексій Сіденко з часом 10:54, друге місце виборов Роман Рудьков (11:01), третє - Ігор Топорков (11:34). Трійка призерів серед жінок: Дарія Максименко (14:01), Анна Маноха (14:15), Марія Коваль (14:23). Для дітей були організовані фанові забіги на 200 та 400 метрів, де кожен фінішер отримав медаль та подарунок, а найсильніші - призи від партнерів. Крім переможців та призерів змагань, дипломи від організаторів та подарунки від спонсорів отримали переможці в трьох дорослих вікових групах: до 34 років, до 49 років, 50 років та старші. Серед усіх учасників також була проведена лотерея з подарунками від партнерів. Для учасників змагань організатори забезпечили зону харчування з гарячими напоями та їжею, солодким частуванням. На випадок надання невідкладної медичної допомоги учасникам на трасі змагань чергували волонтери Moto Help, а у стартовому містечку - бригада швидкої допомоги. 


Високий рівень проведення змагань став можливий завдяки партнерам:
Salomon Ukraine та мережа магазинів Світ Спорту
Salomon - один із світових лідерів з виробництва спортивних товарів і зокрема - одягу, взуття та аксесуарів для трейлранінгу. Якість Salomon високо оцінюють як топові світові атлети, так і любителі бігу по всій планеті. Компанія підтримує та розвиває трейловий рух в усьому світі. В Україні за підтримки Salomon Ukraine створено Salomon Running Club Ukraine - найбільший клуб, що спеціалізується на підготовці до трейлу, гірського бігу та ультрамарафонам. 


Vita Verde – провідний виробник продуктів здорового харчування. Продукція Vita Verde – салатні суміші, готові салати, фруктові мікси, овочеві супи, спагетті з овочів та соуси – має бути в раціоні тих, хто веде активний спосіб життя. Саме тому переможців і призерів забігів Salomon Running Club за доброю партнерською традицією очікують смачні, корисні та здорові призи від Vita Verde. Адже прагнення жити здорово – це те, що нас об’єднує. 
SiS (Science in Sport) - провідна компанія по розробці і виробництву інноваційного спортивного харчування. Її продукти ретельно протестовані і сертифіковані в рамках програми Informed-Sport, підтверджено, що в них немає речовин, заборонених WADA. Спортивним харчуванням SIS користуються як професійні атлети, так і спортсмени-любителі в циклічних та ігрових видах спорту. Якість підкріплена перемогами, смак яких неодмінно пов'язаний з брендом Science in Sport. 

Age Free - центр здоров'я та технологій довголіття. Тут проводять функціональні та лабораторні дослідження, які дозволяють повністю оцінити рівень і ресурс здоров’я людини та надати рекомендації як його зберегти та покращити. Cеред досліджень: кардіо-респіраторний тест (Vo2Max, пульсові зони, рівень витривалості), антропометрія, композиція (склад) тіла, обмін речовин, стан серцево-судинної та нервової систем, системи дихання, сили рук та спини, опорно-рухового апарату, рухливості суглобів; лабораторний аналіз на основі міжнародної панелі OpenLongevity. 


Mboсharova - український бренд жіночого одягу. Починався з виготовлення джинсових курток оверсайз, розписаних вручну. Вони палко полюбилися фешн-блогерам і медійним особистостям з різних куточків світу, зробивши бренд впізнаваним. За 3 роки існування дизайнер Мар’яна Бочарова побувала на різноманітних виставках, підкорила «Kyiv Fashion Day», і здобула перемогу на Фестивалі Слов'янської Моди в світовій столиці haute couture - Парижі. MBocharova - класний актуальний якісний одяг, в який закохуєшься з першого знайомства. 
Ресторан Texas Ranch - місце, де добре знають традиції приготування стейків та BBQ і готові вражати! Чому б ні? Команда стейк хаусу переконана, що у кожного має бути свій Steak Plan.
Victoria Ivankovich - вишуканий одяг для жінок. Девіз @Victoria Ivankovich - існуємо, щоб нагадати: жінки створені прикрашати цей світ. 
Misto Cafe. Сімейне Misto Cafe - тут готують все, що ти любиш. Смакуй, співай та насолоджуйся разом з коханими та близькими. 
FootBalance - це устілки, що розроблені кращими лікарями Скандинавії та довели свою ефективність у численних клінічних дослідженнях. Устілки потрібні всім, хто активно рухається або ж довго стоїть на ногах, хто займається спортом професійно або робить перші кроки на біговій доріжці, для дітей з метою корекції постави або для людей старшого віку, яким потрібен комфорт ходи. 
Парк розваг «Планета» - це велика територія безмежних розваг та драйву. На цій «Планеті» можна все: голосно сміятися та веселитися, стрибати на батутах без обмежень в часі, грати на улюблених атракціонах і весело проводити час з друзями. 
Київський зоопарк. Тут можна побачити найбільших сухопутних хижаків та травоїдних нашої планети: слона, жирафів, бегемота, левів, тигрів, казуара, горилу та ін. Загальна площа - 34 га; колекція тварин налічує 2170 екземплярів тварин 300 видів; щорічно Київський зоопарк відвідують близько 600 тис. киян та гостей столиці. А ще це - виїзний контактний зоопарк в дитячі лікувальні заклади; навчальний проект для школярів «Зоо-уроки»; зоо-терапія та багато іншого - важливого та корисного.


Організатор змагань Salomon Running Club Ukraine. Біговий клуб діє з 2018 року. На регулярній основі проводить відкриті безкоштовні тренування з бігу. Діяльність клубу також включає індивідуальну підготовку до змагань, проведення тренувальних зборів, лекторіїв, бігових івентів. 


Запрошуємо на наші івенти у 2020:

Salomon Trail Mile (02.08.2020) - змагання з бігу на 1 милю, де учасники мають боротися за вихід в кожне наступне коло - від чверть фіналів до суперфіналу. 

Salomon Kalancha Trail (01.11.2020) - лісовий півмарафон в київській Пущі-Водиці, де учасники можуть насолодитися чудовим осіннім лісом та позмагатися за цінні призи. 

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 0979194360 або пишіть нам salomonrcinfo@gmail.com

Коментарі

  1. Класний був забіг, бігав його в 2020 році: https://androshchuk.com/nyvky-cross/. Маршрут тоді дуже сподобався

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації