Ти не залишишся не поміченою в новій TOYOTA C-HR і одязі від ANNA YAKOVENKO

Бути жінкою, так чи інакше, зобов'язує завжди бути на висоті. У житті кожної з нас настає момент, коли ми починаємо шукати визнання зовні. Зовнішні ознаки успіху - положення в суспільстві, популярність, імідж ... Стереотипне уявлення про модельні стандарти з кожним днем ​​все більше не є підтвердженням запиту аудиторії на реальне зображення жіночого тіла в моді. У спільній зйомці бренду ANNA YAKOVENKO і TOYOTA ми спробували продемонструвати не просто одяг і автомобіль, але «звичайних» людей з їх різноманітністю краси людського тіла і зовнішності. 





У зйомці взяли участь не професійні моделі, не інфлюенсери, за якими спостерігає велика аудиторія фоловерів, а реальні жінки. Професійні моделі дуже легко вживаються в будь-яку роль, але вони не завжди відображають реальних людей. Але ж хто насправді вибирає речі, поспішає відвезти дітей в садок, ламає голову що приготувати на вечерю, і при цьому заключає багатотисячні контракти? Особисто нам цікаво, чим вони цікавляться і як живуть! Адже все це – МИ! 




#NewCHR 

#ЗАЛИШАЙЗВИЧНЕПОЗАДУ 

#CHRHybrid 

#ДЛЯТИХХТОЗНАЄЯКБУТИПОМІТНИМ 

Над зйомкою працювали: 

Фото: Маша Холодзинська @kholodzinskaya 

Мейк: Дарина Юдіна @yuda_darya 

Моделі: Антоніна Заболотна @tonya1809, Ірина Олійник @irenchik0041, Анна Яковенко @an_na.yakovenko, Олена Яковенко @yakovenkoelena 

Автомобіль: TOYOTA C-HR (Тов Автоарт ЛТД, автосалон Toyota @toyota_kharkov) 

Одяг: ANNA YAKOVENKO @annayakovenko

Коментарі

Популярні публікації