TRESemmé − офіційний партнер Ukrainian Fashion Week


Всесвітньо відомий бренд TRESemmé знає все про догляд за волоссям, тому вже другий сезон поспіль виступає партнером Ukrainian Fashion Week та відповідає за створення найактуальніших образів для українських моделей на головному подіумі країни. 


3 лютого в межах UFW та за підтримки порталу Jetsetter.ua відбулася відкрита дискусія «TRESemmé. Весь світ – твій подіум» за участю амбасадора бренда TRESemmé в Україні Катерини Осадчої. Зустріч дала можливість дізнатися професійні секрети створення образів для шоу та особисті лайфхаки щодо догляду за волоссям від дизайнерки Олени Бурби, стилістки Лукерії Покровської, стилістки зачісок Світлани Кузьмічової та моделі Олімпії Вайтмусташ. Модератором виступила керівниця порталу Jetsetter.ua Анна Ганопольська. 




Компанія була заснована в 1948 році в Нью-Йорку й відтоді незмінно керується простою істиною: кожна жінка повинна виглядати і почуватися розкішно – так, ніби вона щойно вийшла із салону. На сьогоднішній день бренд TRESemmé представлений у понад 18 країнах та є безперечним світовим лідером серед засобів для стайлінгу. 




Продукція TRESemmé, натхненна професійним доглядом і перевірена експертами, дозволяє створювати зачіски салонного рівня власними руками.


 Гості дискусії













TRESemmé. ВЕСЬ СВІТ – ТВІЙ ПОДІУМ!
Фото _ Алексей Анхимов

Коментарі

Популярні публікації