Хроніки третього дня UFW: BE SUSTAINABLE!

Під час Ukrainian Fashion Week FW20-21 Мистецький Арсенал став центром української свідомої моди, інновацій та нетворкінгу. Цього сезону оргкомітет Ukrainian Fashion Week оголосив 3 лютого днем BE SUSTAINABLE!, у межах якого відбувся масштабний Fashion Summit. Місія заходу – Зібрати і надихнути всіх! – була виконана. BE SUSTAINABLE! Fashion Summit став професійною подією, спрямованою на підвищення рівня експертизи українських фахівців, що працюють у сфері дизайну та виробництва одягу. Теми виступів, високий рівень актуальності контенту та професійна аудиторія саміту демонструють не тільки fashion-реформи, а й зміни у підході до вирішення проблем, пов'язаних зі сталим розвитком в цілому. 




BE SUSTAINABLE! FASHION SHOW: KAMI KAMI
Колекція бренду KAMI KAMI − про невпинний біг за ілюзіями як алегорія до закоханості. «Chasing the dragon» у буквальному сенсі означає "гнатися за драконом". Але в китайській культурі це словосполучення застосовують до людей, які спробували опій уперше і потім, знову і знову, намагаються наздогнати те перше відчуття щастя і польоту. У колекції дракони вигулькують крізь пару і дим. Їхнім середовищем проживання стають хмари − усі речі білі або кольору грозового неба з авторськими принтами, що відмальовані вручну.



BE SUSTAINABLE! FASHION SHOW НА UKRAINIAN FASHION WEEK FW20-21
Фіналом BE SUSTAINABLE! Fashion Summit стали покази українських дизайнерів на головному подіумі Ukrainian Fashion Week. BE SUSTAINABLE! Fashion Show було організовано у партнерстві з телеканалом ICTV та за організаційної підтримки Sustainable Fashion Pad. У показі взяли участь українські дизайнери, які розвивають в Україні свідомий підхід до створення одягу та аксесуарів, а також промотують ідею відповідальної та етичної моди:









TRESemmé. ВЕСЬ СВІТ – ТВІЙ ПОДІУМ!
Всесвітньо відомий бренд TRESemmé знає все про догляд за волоссям, тому вже другий сезон поспіль виступає партнером Ukrainian Fashion Week та відповідає за створення найактуальніших образів для українських моделей на головному подіумі країни. 



ВІЛЬНИЙ ПТАХ” ОЛЕНИ РОМАНОВОЇ 
Український бренд HELENA ROMANOVA представив нову колекцію головних уборів та аксесуарів Liber Avem (лат. вільний птах). Дизайнерка Олена Романова надихалась картинами не спотворених людьми краєвидів, відчуттям простору, чистого прохолодного вітру – гармонією та насолодою від спілкування з природою, яких так не вистачає у місті... Мотиви й деталі декору нагадують традиційні орнаменти як корінних жителів Північної Америки, так і багатьох інших народів.Декор та аксесуари виконано із вовняних ниток, перлин, коралу, чорного агату, бісеру, шкіри та пластику; не обійшлося й без фірмового прийому HELENA ROMANOVA – виготовлених за власними ескізами металевих деталей.



CHUPRINA
Бренд CHUPRINA - однозначно про ЛЮБОВ. Нова колекція присвячена 10-річчю компанії. Кожен образ наповнений досвідом, копіткою працею та енергією щастя!




LALLIER 
Натхненням колекції став театральний жанр бурлеск і легендарне кабаре «Мулен Руж». Ключові моделі – це ідеальні сукні для вечірки. Поява в такій сукні гарантує wow effect. Силуетні форми: fit. Сукні, немов друга шкіра, підкреслюють фігуру. Оксамит, атлас міксується з люксовими паєтками, японською сіткою, стразами. Багато декору у вигляді ланцюгів, кристалів, пряжок, каменів, пір'я, кришталевої бахроми. Маски і харнесс з кристалів – у рамках колабораціі LALLIER x VESNA.



SANNA ONE 
Дизайнерка Оксана Островська у новому сезоні зробила свою героїню схожою на харизматичну дівчину Бонда. Carry-over хітом залишається сукня на одне плече. Авторка робить ставку на нові моделі «сукня-смокінг» та актуальне поєднання маскулінності з жіночністю у деталях крою. Для Bond girls колір сезону – відтінок червоних губ, глибокий рожевий, завжди особливий і вартий уваги. У палітрі присутні базові та улюблені кольори бренду – чорний і бежевий. Традиційно для бренду, в колекції з'являються lingerie-елементи, використано натуральну шкіру, а також натуральні костюмні тканини, шовк і сітку. Стильний акцент – аксесуари у вигляді медалей з кодом 001, секретним модним паролем від SANNA ONE.



Коментарі

Популярні публікації