UFW: ROUSSIN FW 20-21


«Всі дорослі спочатку були дітьми, тільки мало хто з них про це пам'ятає» - Антуан де Сент-Екзюпері, «Le Petit Prince» («Маленький Принц»).


2 лютого в рамках Ukrainian Fashion Week відбувся показ колекції FW 20-21 бренду ROUSSINМоделі на подіумі перетворилися в Антуана де Сент-Екзюпері, автора твору «Маленький Принц», зображуючи на стіні малюнки баранчика, удава, що проковтнув слона, самого маленького принца, і в персонажів, які псували створені зображення. Перформанс доповнив музичний супровід. З усіх колонок JBL, наданих акустичним партнером бренду - ЦИТРУС, долинали звуки міста, машин, розмов, які, накладаючись на чистий звук природи, відображають вплив людей і створених ними матеріальних речей на планету і на самих себе. Адже з віком люди підкоряються матеріального світу, втрачають всі духовні якості і починають безглуздо існувати, а не жити. Забувають, що колись були дітьми, забувають, як бачити серцем.








Постановка показу - це сучасна інтерпретація твору, який максимально глибоко розкриває тему зіпсованості внутрішнього світу, дорослих «хвороб» і духовної спраги. При цьому в образах моделей простежуються персонажі твору. Використані в колекції маски і балаклави - це спосіб прикрити дорослими свою голу душу, або зберегти її залишки.












Колекція FW 20-21, як і попередні колекції бренду, виконана з використанням світловідбиваючих матеріалів для безпеки дорожнього руху: худі, штани, кепки і куртки з рефлективними вставками, рефлективні піджаки і краватки, плетені пояси з рефлективно корду. На деякі речі текстильними фарбами з аерографа нанесені написи у вигляді графіті.

Коментарі

Популярні публікації