UFW: Хроніки другого дня


LAKE STUDIO
Стилістика італійського Відродження знайшла своє відображення в силуетах – у відкритій лінії плечей, корсетах, приталених формах на контрасті з об'ємними рукавами. У колекції присутній оксамит – з нього пошиті топи і подовжені манишки, а також жакард, який слугував основою корсетів і суконь. Lake Studio експериментують з трикотажем і "диким" шовком, використовують різні фактури вовни, віскозу і мереживо.




IDOL
В основу ідеї колекції «Money» лягла азійська fashion-урбаністика і трансформація моди під впливом східного міста XXI століття. У колекції представлені пальта, легкі пухові куртки, що імітують чоловічі сорочки, а також жилети. Присутні у лінійці і строгі костюми − найбільш очікувані вироби кожної колекції дизайнера. Серед матеріалів переважають щільна камвольна вовна, куртковий нейлон та найлегша болонья. Колекція підкреслена яскравими принтами S.Payet, виконаними на білих футболках. В їхній основі − авторські колажі художника, що символізують зіткнення часу і простору.



IRYNA DIL’ 

Колекція для сильної та рішучої жінки. Маючи нахабство бути незалежною, вона не соромиться проявляти сексуальність, грати з пропорціями, шокувати кіберпанком та цнотливо відкривати ключиці... Стрижень колекції – сукні. Як символ жіночності та вдалий спосіб вихлюпнути творчу енергію. Архітектура образу будується на асиметрії та контрастах. Колекція включає також вечірні костюми, комбінезони та повсякденні трикотажні сукні – must have зимового гардероба, але не чекайте простих силуетів! Верхній одяг представлений ​​пальтами і шубами з екохутра.




MALVA FLOREA 
Джерелом натхнення Мальви Вербицької стало гутне скло 17-18 ст. Дизайнерка відтворила урбаністичні та опуклі форми, пластику, декоративність, гру кольору на перетинах скломаси – в силуетах і формах нової колекції. Розширивши лінію плеча, додавши об’єму в рукавах, візуально звузивши талію, авторка зберегла легкість образу в цілому. У лінійці присутні знакові моделі Malva Florea – вечірні та smart casual костюми, а також сукні з використанням сітки, особливу увагу приділено новим прийомам створення фактури. Нововведення – стильні пуховики з авторськими принтами, натхненими виробами українських склодувів.



ARUTIUNOVA 
Натхнення колекції – в експресії та чуттєвості латиноамериканської музики і танців. Ергономічний крій, досконалий силует та велика кількість ручної роботи «прошиті» у ДНК бренду ARUTIUNOVA. Цей сезон буде знову витонченим: чуттєві приталені силуети поєднані з елементами чоловічого костюма європейської програми бальних танців. Колористика наступної зими, на думку дизайнерки, буде досить стримана – у запорошений рожевий, палевий, бежевий і лавандовий сміливо вривається неоновий акцент. І звісно – чорний, різний у своїх фактурах та настроях.




VOROZHBYT&ZEMSKOVA 
У новому сезоні відомий дизайнерський дует пропонує закохатись у велике місто з його приголомшливими барвами – від бетону до асфальту, від тротуарної плитки до граніту і цегли, і звісно, трохи похмурого неба і зимових квітів. У галасливому мегаполісі героїня Vorozhbyt&Zemskova носитиме лаконічні пальта, куртки і тренчі з сукнями, улюблені широкі брюки та спідниці. Дизайнери використовують екошкіру різних видів та класичні зимові фактури – вовна-твід, вовна з акрилом, вовна-віскоза, які стильно контрастують з легкими шовком та віскозою. Силуетні форми – oversize, багато прямих ліній і гострих кутів.




THEO 
Бренд THEO презентував колекцію FW20-21.



SONYA MONINA 
У кожного з нас на цій планеті є своя Місія. Ми приходимо сюди, щоб її виконати. Як ланки системи, ми перебуваємо під пильним наглядом вартових Порядку та Хаосу. Одним із них є Баламут. Цей Генератор з'являється там, де цього вимагає Система. Іноді ми викликаємо Його самі. А іноді – Він приходить сам... B A L A M U T.



FINCH + CASTA EYEWEAR
2 лютого в аrt space дизайнерський бренд одягу FINCH у партнерстві з українським брендом окулярів Casta провів презентацію колекції з використанням AR-технологій та 3D-друку. Це був перший курований AR-показ в Україні. Кожен гість отримав можливість «приміряти» на себе тематичні Instagram-маски від FINCH і Casta. Український бренд FINCH вже вчетверте презентує нові колекції у рамках Ukrainian Fashion Week. Цього разу в партнерстві з українським брендом CASTA EYEWEAR та колаборації з художницею Юлією Бєляєвою дизайнери створили першу в Україні колекцію з елементами доповненої реальності та з використанням технології 3D-друку. Куратором показу виступив Костянтин Дорошенко − арт-критик, куратор сучасного мистецтва, автор численних проєктів у Європі, Азії та США.



ROUSSIN 
 Колекція FW20-21, як і попередні колекції бренду, виконана з використанням світловідбивних матеріалів для безпеки дорожнього руху: худі, штани, картузи і куртки з рефлективними вставками, рефлективні піджаки і краватки, плетені пояси з рефлективного корду. На деякі речі текстильними фарбами з аерографа нанесено написи у вигляді графіті. Використані в колекції маски і балаклави – це спосіб прикрити свою голу душу, або зберегти її залишки.



PRZHONSKAYA 
PRZHONSKAYA дотримується концепції універсальності, а також ідеї clean wearing, тому речі з різних колекцій добре поєднуються і формують цілісний гардероб. До нової колекції увійшли сукні та костюми з оксамитових жатих тканин, а також оверсайз-жакети і пальта.  Кольори за традицією близькі до природних − це полин, сухі кленові листки, пісок і пил. Трохи драматизму додають яскраві акценти морквяного кольору, а також чорний.




KSENIASCHNAIDER
Команда бренду розробила мультифункціональний гардероб KSENIASCHNAIDER − особливий одяг для цифрової інтелігенції, яка перебуває поза хайпом. Представлено смугастий печворк з деніму в мотивах 1970-х років та одяг із семплів тканин, які зазвичай розсилають виробники дизайнерам, а потім зразки утилізують, а також фліс у стилі бізнес-кежуал, архівні вироби, ковбойські мотиви та знакові для бренду асиметричні джинси і принти з цінниками. Колекція складається з речей, перероблених із старого одягу (вечірні сукні, наприклад, зі спортивних костюмів) та зроблених із сучасних технологічних матеріалів. У показі були представлені обидві лінійки бренду − жіноча і чоловіча, а також колаборація KSENIASCHNAIDER та люксової бельгійської взуттєвої марки MOROBÉ.




Коментарі

Популярні публікації