UFW: хроніки четвертого дня

KASS
Створюючи нову колекцію, дизайнер Богдан Касс надихався культурою та силою індіанських племен, які, незважаючи на масове викорінення, не піддалися і залишилися біля джерел своєї культури і традицій. Крізь призму індіанської культури дизайнер говорить про неусвідомлену залежність кожного з нас від процесів, які відбуваються у зовнішньому світі та впливають на наше сприйняття і подальші рішення. Проводячи експерименти з різноманітними тканинами, поєднуючи, здавалося б, непоєднувані матеріали, ми щоразу отримуємо щось нове.




Library space. «In Progress»
У Library space під час Ukrainian Fashion Week відбулася презентація книги Зої Звиняцьківської «In Progress. Дрес-код України доби Незалежності». Книга присвячена українській моді часів незалежності та є продовженням виставки «In Progress. Дрес-код України доби Незалежності», яка була експонована влітку 2017 року в Мистецькому Арсеналі. Під час презентації була представлена колаборація Укрпошти і Текстиль-Контакту зі створеними листівками та розфарбованими поштовими скриньками за мотивами книги «In Progress. Дрес-код України доби Незалежності». Кожен охочий надіслав листівку під час презентації. Проєкт реалізовано завдяки підтримці групи компаній Текстиль-Контакт.



RUTA
У Мистецькому Арсеналі під час Ukrainian Fashion Week відомий український бренд RUTA презентував екопроєкт − новітню технологію фарбування одягу. Екопроєкт 2020 року – це нова сторінка у яскравій історії бренду. Вперше було презентовано новітню технологію фарбування одягу, яку досі не використовували в Україні. Обіцянка здивувати новинкою у сфері sustainable fashion була зреалізована під час Українського Тижня Моди. Майстриня з технології фарбування – Наталія Степанюк.
MOTRYA
Motrya – це особливий шарм бути цілісною, граційною і самодостатньою. Нова колекція бренду – відхід від агресії та спроб «пристосовуватися». Це візуальна трансформація: від жінки-мисливиці, досвідченої в усьому, до жінки, що спокійно споглядає, випромінюючи гармонію і красу. Саме тому поруч з екошкірою та екозамшею з'являються напівпрозорі шифони та жіночні силуети. Колекція навіяна асоціаціями сафарі.




KRISTINA LAPTSO&KHMARA SHOES

Колекція "Sorry, I'm bad" створена для сміливої жінки та побудована на контрастах. Чорний зовні – яскравий всередині. Чорний як життя, що не містить у собі сенсу без яскравого як символа вічної любові… Дизайнерка надихається силуетами та лініями далеких 1970-х, змішуючи їх із сучасною культурою. Геометричні обриси, прості лінії та V-силуети надають колекції витонченості, а яскрава палітра має унікальну властивість ефективно впливати на енергійність та піднімати настрій. Для нової колекції авторка обрала розкішні жаккарди, шовк, прозору органзу і поєднала їх з важкими фактурами, вінілом та вовною.



DARJA DONEZZ 

Розкішні історичні готелі з парадними сходами, блискучі світські раути початку ХХ століття, рідкісні кадри фотохроніки – саме ці візуальні образи стали стартовим майданчиком при створенні нової колекції . Головна силуетна форма, яку майстерно використовує дизайнерка – жіночні сукні, що підкреслюють вигини тіла, з акцентом на ліф. Матеріали – традиційні для бренду і відсилають нас до джерел натхнення: розкішні шифон, атлас і м'яка вовна. У новій колекції знову з'являється ефектна вишивка, а палітра – аристократично витримана: чорний, відтінки перлів, лавандовий.



DESALI 
Бренд DESALI пропонує жіночий одяг у класичному стилі. Сукні, костюми, пальта присутні у кожній колекції бренду, які представлені в Україні, Литві, Франції. Назву DESALI бренд отримав від скорочення двох простих слів Design та Alina – це імʼя засновниці та дизайнерки бренду Аліни Приходько.



BENDUS 
У 1960-ті було модно бути відкритим. Ставити експерименти, носити яскравий одяг, любити один одного й отримувати від життя кайф. Нинішнє покоління – більше шукає себе. У шафі більше драматичного кольору. Більше закритих у собі почуттів. Страх задихнутися від крику душі... Відраза до коханої людини... Поцілунки до світанку, як у школі... Саме такими емоціями наповнена колекція дизайнерки Каріни Бендус – вони вилились у нові образи та силуети. І в нову емоційну постановку на подіумі.



Mary Kay&Dastish Fantastish
На закритому показі 46-го сезону Ukrainian Fashion Week офіційний beauty-партнер, бренд Mary Kay, презентував неординарну колаборацію з брендом Dastish Fantastish: капсульну колекцію Mary Kay by Dastish Fantastish для beauty-експертів на 2020 рік. До колекції увійшли 8 одиниць гардеробу, які поєднали в собі притаманний Mary Kay класичний діловий стиль, а також найактуальніші подіумні тенденції з елементами футуризму і streetstyle. Гайдлайн колекції – еклектика, що сполучила в собі різні стилі, фактури та аксесуари. 





Коментарі

Популярні публікації