Колекція Весна-Літо 2020 від FOBERINI

Бренд з сучасною формою та художнім змістом презентував колекцію SS’2020. Команда FOBERINI наслідує свій авторський почерк та продовжує знайомити з різноманіттям орнаментів, композицій, творчими традиціями і особливостями сучасного етнічного стилю. 



Дизайнери бренду шукали натхнення для створення нової колекції на власній землі. Україна має свою неповторну та багату культурну спадщину. Вишивка — один з головних носіїв та продовжувачів кращих традицій народного мистецтва. Вона стала найбільш яскравим проявом народної автентичності. Сучасне виконання вишитих мотивів є не тільки унікальним декором, а й має глибокий зміст.





У вік свідомого ставлення до природи, бренд не може ігнорувати його в своєму виробництві. Тому, всі матеріали для нової колекції мають переважно натуральний/природній склад. Це улюблений льон, котон та декоративні прикраси із мушлі, що доповнюють вироби. Це є ознакою високої якості та долучення бренду до ряду виробників, що створюють відповідальну моду. Ми віримо, що світ не потребує більше одягу. Йому потрібен якісний та свідомий slow fashion.



У новій колекції до улюблених декількома сезонами поспіль традиційних блуз та суконь, дизайнери доповнили ассортимент літніми туніками, короткими спідницями та шортами. А також перевіреної класикою брючних костюмів у новому виконанні. Більшість речей оздоблені розкішною вишивкою в різних техніках - хрестик, гладь та аплікація. Лейтмотив колекції — багатогранна палітра літніх відтінків тканин та декору з рослинних орнаментів.






Ще один почерк бренду — крафтове виробництво. Всі моделі викроєні та виготовлені вручну та довершені традиційними техніками ручної роботи — "пухликами", “збиранками”, китицями та декоративними швами. І це тільки частина дизайнерських та конструкторських рішень для надання унікальності кожному виробу. 




Творці FOBERINI вірять в стиль поза часом та континентів. Натуральні тканини, якісне виконання та художній зміст займуть флагманські позиції в свідомій моді. Жіночність та екологічність — ось кредо нової колекції бренду.

Коментарі

Популярні публікації