Парад надій -2020: а судді хто?


На популярному турнірі зі спортивних танців Парад надій будуть працювати близько сотні рефері - зірок світового паркету. Крім того, свій приз глядацьких симпатій вручить зіркове журі - Анна Різатдінова та ряд талановитих українців, хто досяг успіхів у шоу-бізнесі, індустрії краси та fasion-сфері.

 

7 та 8 березня відома українська тренерка Валентина Федорчук, засновниця Школи танців Федорчук та меценат Геннадій Виходцев збирають у столиці більше 1000 пар спортсменів та близько сотні спортивних рефері українського та європейського бального спорту. 

У столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл», що на проспекті Перемоги, 40-Б, два дні триватиме ХХХІ фестиваль зі спортивного танцю «Парад надій 2020». Організатори чікують більше 1000 спортсменів, які протягом двох днів розіграють 300 комплектів медалей у 6-ти відділеннях. Спортсмени у віковій категорії від «Ювенали» (6 років) до «Сеньйорів» (від 55 років) станцюють румбу, пасадобль, джайв та інші танці латиноамериканської програми та вальс, фокстрот й решту класичних танців з європейській програмі. 

Оцінювати майстерність спортсменів будуть висококваліфіковані судді світового рівня з Італії, Англії, Німеччини та інших країн. Адже саме за неупередженою оцінкою журі найвищого професіонального рангу виходять тисячі спортсменів на паркет Параду. Так буцло усі 30 років життя найбільш популярного та атворитетного турніру зі спортивних танців України 

Але XXXI Парад вніс свої творчі корективи в задумку Валентини Федорчук та її команди організаторів. 7 березня учасників вечірнього відділення будуть нагороджувати зіркові журі Параду надій. Ретельно дивитиметься за успіхами спортсменів у категорії ProAm (тренер + учень) Ганна Різатдінова, українська художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року в індивідуальному багатоборстві, чемпіонка світу із вправ з обручем (2013), багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи та срібна призерка шоу Танці з зірками у 2019 році. За виступами цієї категорії, де в парі тренер та його вихованець) у складі зіркового журі споглядатиме засновниця Vizana –Dance Анастасія Вінокурова, яка попередні роки успішно виступала на паркеті Параду надій зі своїм тренером. 




Серед зіркового журі – Галина Солодка, член жюрі багатьох талант-фестивалів, співачка, автор пісень, засновник конкурсу талантів "Покажи талант світу". Її композиції є в ротації на радіо. Також вона приймає участь у різноманітних благодійних проектах, які направлені на допомогу воїнам АТО та їхнім родинам, дітям-сиротам, онкохворим. Пошукають своїх симпатій зірковий стиліст Андрій Попов та блогер, засновнипця порталу Studio of my dreams Наталія Лук'янець. Участь в зіроквому журі підтвердила Міс Україна Земля 2017, засновниця марафону Power Woman Діана Мироненко






Таким чином, призовий фонд Параду надій збільшиться за рахунок участі в оцінюванні від членів зіркового журі. А це – у філософії організаторів Параду надій, щоб кожен учасник відчув себе успішним на його паркеті. 

Ініціатива зірок спрямована на те, аби підтримку, подяку за участь у турнірі тут знайшов кожен учасник, незважаючи на бали від рефері. Саме для цього організатори Параду щорічно запрошують партнера старт-призу: коли усі зареєстровані спортсмени на старті змагання виходять на паркет традиційною колоною учасників, то кожен отримує старт- подарунки від сокового партнера – ТМ «Садочок» від компанії ПепсіКо в Україні. А ще в призовому пулі Параду – сюрпризи від мережі «Фоктсрот» (крім кубку Фокстрот традиційний партнер готує учасникам різноманітні подяки). Сертифікати для категорії «Дорослі» та «Молодь» готує мережа «Секунда», а на наймолодших талантів чекають подарунки від доброго партнера ТМ «Гулівер Країна». Освіжаючий партнер Парад Надій 2020 вода San Benedetto

Інформаційну підтримку надають надійні медіапартнери «Параду надій» - головний партнер - телеканал Прямий, медіа холдінг OBOZREVATEL, всеукраїнська газета Дзеркало Тижня – Україна, інформаційне агентство Інтерфакс-Україна та всеукраїнська газета День. Також інформаційно фестиваль підтримали портал про шоу-бізнес та культурне життя Eurostar, портал Studio of my dreams, он-лайн видання для активних людей Рубрика, lifestyle-видання та інтернет-портал Glory magazine, модний онлайн журнал «VTrendi», всеукраїнський інформаційно-розважальний портал «Tut.ua», видання про кінематограф «Cut Insight», компанія STARBOM.com, портали 2social та My Kiev.com, а також журнал Мир детства и чудес. 
Щоденник фестивалю читайте на офіційній сторінці Парад надій та FB @ParadNadejd



Коментарі

Популярні публікації