Парад надій 2020: зірки спортивних танців запалили столичний паркет

7-8 березня у Києві відбувся Міжнародний фестиваль зі спортивних танців Парад надій-2020. На найстарший танцювальний турнір України, що вже 31 рік організовується у столиці, приїхали близько тисячі спортсменів різних вікових категорій від 8 років до «сеньорів», професіонали та початківці зі 152 спортивних клуби України, Польщі, Грузії, Молдови тощо. Їх танцювальні успіхи оцінили 69 суддів з України, Італії, Німеччини, Англії, Кіпра, Польщі, Грузії.

Організатори ХХХІ фестивалю - Школа танців Федорчук за підтримки Групи компаній "Фокстрот" та Геннадія Виходцева подбали про просторий зал із софітами та прожекторами, якісний паркет та трибуни для глядачів. А за його межами - роздягальні для спортсменів, професійні візажисти для зіркових макіяжів спортсменів та майстри із зачісок. Усі 2 дня турніру українських та іноземних спортсменів з жартами та весняними привітаннями запрошували на паркет професійні ведучі турніру – Ксенія Райт та колишній спортсмен-танцор Сергій Тютькало.
Свято спорту вдалося не тільки через те, що організатори подбали про всі необхідні його атрибути. Головна окраса Параду надій – спортсмени, танцювальні пари, якістю яких пишаються не лише їх особисті тренери, а й Валентина Федорчук, яка щороку чекає кращих на Параді надій.










- У 2020 році до нас з’їхалися дуже сильні спортсмени в групах «Ювенали-2» рівня чемпіонів світу та Європи, «Юніори -2» ну й традиційно сильними були пари у категорії «Дорослі» у стандарті (європейська програма) та латині, - ділиться враженнями Валентина Федорчук, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України та засновниця міжнародних змагань «Парад надій». 
Зі слів співорганізаторки «Параду надій» Олени Федорчук-Лемішко цьогоріч блискуче виступили спортсмени в групі «професіонали» - харків’яни Євген Борушко та Софія Зіль, які взяли перші місця в латині серед дорослих. Традиційною окрасою Параду стала пара діючих чемпіонів світу зі стандарту- кияни Дмитро Родін та Єлизавета Перепелиця (1 місце серед «Дорослих» та кубок Фокстроту-2020). А серед аматорів – категорія «Дорослі Rising Stars» - Олена відзначила Максима Федоренчіка та Анну Макарову із Запоріжжя (латина) та одеситів Кирила Корчмар та Ганну Янкул (стандарт). Їх майстерність відзначили не лише рефері Європи та України, а й партнер точного часу – торгівельна мережа годинників «Секунда».
Цікавим було змагання за кубок «Фокстроту». 14 пар вийшли в півфінал за єдиний у світі кубок на краще виконання найскладнішого танцю в європейській програмі - фокстроту. Із 7 пар фіналістів, що отримали подяки та сюрпризи від мережі Фокстрот, лише одним дістався кубок– триразовим чемпіонам світу, киянам зі спортивного клубу «Альта» Дмитру Родіну та Єлизаветі Перепелиці. Це вже другий кубок Фокстроту, який забрала ця пара: кубок зразка 2019 року також «живе» у Дмитра та Єлизавети.
- Вітаю переможців, що вкотре підтвердили: постійність – це ознака професійності, - говорить виконавчий директор мережі Фокстрот Олексій Зозуля. - Нам важливо, що 18 років тому започатковане брендом «Фокстрот» змагання – до сьогодні у фокусі уваги спортсменів Параду надій. Традиція бути постійним у своєму лідерстві – ознака не лише нашої компанії, а й переможців цьогорічного змагання за наш кубок.
Ще одну традицію бережуть організатори «Параду» - всіх учасників кожного з шести відділень чекав старт-приз: соки «Садочок» від компанії ПепсіКо в Україні. Маленькі зірочки категорії «Школа», «Соло», «Дебют» були поділені на «бронзовий», «срібний» та «золотий» фінал і обов’язково нагороджені медалями та статуетками. А ще - сюрпризами від доброго партнера, виробника м’яких іграшок ТМ «Гулівер Країна». Тобто – усі переможці! Адже це філософія Параду надій – відзначити кожного учасника, аби він вірив у свою щасливу зірку на паркеті та ще ретельніше шліфував майстерність у танцювальних «па».
- Поки є в Україні такі ентузіасти, як Валентина Федорчук, не закінчиться історія українських чемпіонів на світових турнірах, тому ми поруч із Валентиною Володимирівною вже 18 років: підтримуємо її ініціативу Парад надій та спортивні танці в Україні, - коментує турнір 2020 співзасновник ГК Фокстрот, генеральний партнер Параду надій Геннадій Виходцев.
А ось новація Параду надій-2020 – паралельне зіркове журі, учасники якого оцінювали художній образ, музикальність, артистичність спортсменів категорії Pro Am (професіонал та аматор). Очолила журі Ганна Різатдінова, срібна призерка телешоу «Танці з зірками» - 2019, українська художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року в індивідуальному багатоборстві, багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи. У складі журі також Галина Солодка, співачка, автор пісень, засновник конкурсу талантів "Покажи талант світу", учасниця різноманітних благодійних проектів, які направлені на допомогу воїнам АТО та їхнім родинам, дітям-сиротам, онкохворим. Також у зірковому журі працювали Андрій Попов (зірковий стиліст), Діана Мироненко (Міс Україна Земля 2017, засновниця марафону Power Woman) та Анастасія Винокурова, засновниця Vizana -Dance. Працювала в зірковому журі Параду Наталя Лук’янець, фешн-експерт, блогер, член журі конкурсів New fashion Zone, Афтограф, засновниця порталу Studio of my dreams та експертка Українського культурного фонду. Подарунки від зіркових суддів та коммунікаційної агенції Be my media отримали пара спортсменів Влад Урсатій (професійний спортсмен, тренер) та Альона Стець (учениця тренера). Їх оптимізм та артистизм зарядив позитивом не лише трибуни Параду, а й зіркове журі.

Організатори дякують столичній владі, адже турнір відбувся за підтримки КМДА. А ще велику підтримку надали медіапартнери «Параду надій». Серед них - головний партнер - медіахолдінг OBOZREVATEL, видання «КП в Україні», всеукраїнське видання «Дзеркало Тижня – Україна», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» та всеукраїнська газета «День», сайт головного новинного партнера - телеканалу “Прямий”. Спеціальний медіа-партнер - телеканал «ДОМ».
Також інформаційно фестиваль підтримали портал про шоу-бізнес та культурне життя «Eurostar», портал «Studio of my dreams», lifestyle-видання та інтернет-портал «Glory», модний онлайн журнал «VTrendi», всеукраїнський інформаційно-розважальний портал «Tut.ua», видання про кінематограф «Cut Insight», портал «StarBoom» та «My Kiev.com». Промо-партнером стало PR-агентство BeMyMedia. Освіжаючий партнер турніру - вода San Benedetto.


Коментарі

Популярні публікації