Весняна колекція CЇX - ода американській повсякденності 40-х років

Бренд CЇX презентує весняну лінійку одягу, натхненням на створення якої стали 40-ві роки в американській історії. Тоді саме почалась епоха робочих костюмів для повсякденного життя, їхні зручні фасони швидко адаптувалися до сучасної моди і потреб жінок. Цупкі матеріали та продумане розташування всіх деталей швидко подарувало популярність широким брюкам серед жінок. 



Важливе місце в колекції займають жакети вільного силуету в яких присутні характерні для бренду необроблені краї та виступаючий дедерон - частинки прозорого сітчастого матеріалу. Цього разу бренд зробив акцент не на сукнях, а на костюмах з брюками різних фасонів та інтерпретації. Вже другий сезон поспіль CЇX використовує запозичений зі спортивного стилю крій рукава - подовжений, з петлею на палець. Але використання його в нехарактерних для нього виробах, перетворює коктейльні сукні та жакети на особливий витвір конструкторського мистецтва. 







У весняній колекції переважає чорний колір. Це один з найважливіших елементів колекцій бренду, який дозволяє легко поєднувати речі між собою, створювати складні образи. Балансувати між жіночністю, інтелектуальною сексуальністю та стриманістю. У CЇX переконані, що жінка в чорному - яскрава. Споглядаючи кадри лукбуку бренду з цим складно сперечатися





CЇX

Коментарі

Популярні публікації