Співачка Lilu презентувала психологічний трилер про любов в Парижі

Зйомки кліпу проходили в районі знаменитого Мулен Руж, який, як відомо, оповитий масою незвіданих любовних історій. Пісня під назвою "Лірика" була написана під впливом сильних емоцій, які виникають в період бурхливих відносин між чоловіком і жінкою. Саме цей настрій авторів збігся з емоційним станом співачки, тому вона, не вагаючись, вирішила взяти цю пісню в свій репертуар. Текст пісні, як і сюжет кліпу, наочно відображають складність цих взаємин і те, наскільки сильно вони залежать від сприйняття кожною людиною, що знаходиться в парі. Режисером нового відео співачки і телеведучої Lilu стала Олена Винярська.


- В основі сюжету лежить заплутана історія стосунків чоловіка і жінки. Для когось відносини це як ковток свіжого повітря, це тремтіння в колінах, це ризик втратити себе, але відродитися з попелу, це віддавати, нічого не чекаючи взамін. А для іншої людини - це чергова «рекламна пауза», те, що тішить самолюбство і те, що є відмінною «їжею» для задоволення власних комплексів. У відносинах, як і в грі в одні ворота, ніколи не буває переможців, тільки ті, хто програв, - коментує прем'єру неоднозначного кліпу співачка Lilu.

Таємничим романтизмом Парижа просякнутий весь кліп, який знімався протягом декількох днів в місті кохання. А стиль героїв відео був розроблений дизайнером Юлією Айсіною, а також брендом Elis в особі Аліси Мярковської.



За словами артистки, це не перша її поїздка в столицю Франції, але під час зйомок кліпу вона розкрила нові грані цього міста, які і показала в своєму новому відео "Лірика". Заплутаність історії, розказаної в кліпі, не дає однозначної відповіді про те, як же закінчиться історія головних героїв. Задум співачки і режисерської команди якраз в тому, що кожен розшифрує фінал, грунтуючись на асоціаціях власної підсвідомості. Саме тому кліп "Лірика" можна назвати справжнім психологічним трилером, в якому глядача тримають в напрузі і не дають відповідей на виниклі питання від перегляду.


Коментарі

Популярні публікації