Нова колекція SHEVCHENKO DESIGN STUDIO

Колекція весна-літо 2020 українського бренду SHEVCHENKO DESIGN STUDIO в першу чергу привертає увагу натуральним складом тканин і новими поєднаннями пряжі - правильний вибір для теплих весняних днів.

Колекція поєднує в собі велику колірну розмаїтість - від насиченого кольору електрик до спокійних і лаконічних гірчичного і пудрового відтінків. Хвилясті силуети, легкі фасони, ажурні елементи і тільки натуральний трикотаж - грають головну роль в весняно-літньої лінійці.



Для літніх і спекотних прогулянок бренд підготував нові фасони спідниць і коротких шортів, які з легкістю стануть основою стильних образів. Складно уявити собі весняний сезон без захоплюючих подорожей. Для таких випадків SHEVCHENKO DESIGN STUDIO підготував варіації на “морську тему” в форматі смугастих оверсайз джемперів - щоб ніщо не заважало руху. До колекції увійшли і класичні кардигани бренду різної довжини і відтінків.



Для особливого настрою і випадку, SHEVCHENKO DESIGN STUDIO підготували жіночні сукні різних фасонів і ажурні вироби - светри, кюлоти і спідниці. Така деталь гардеробу просто необхідна навесні і під час літнього уїк-енду в новому місті.


Доповнити всі образи тепер можна буде ще й фірмовими кедами бренду, які будуть вперше презентовані в новій колекції. Лаконічні шкіряні кеди виготовлені в п'яти колірних рішеннях, щоб ідеально поєднуватися з легкими і фактурними виробами весняної лінійки.


SHEVCHENKO DESIGN STUDIO
Style 
Model
Photo
MUA


Коментарі

Популярні публікації