Ukraine WOW від «Укрзалізниця» встановила рекорд України як найбільш відвідувана виставка в історії країни


Ukraine WOW від «Укрзалізниця» встановила рекорд України як найбільш відвідувана виставка в історії країни. За 4 місяці тут побувало 333 335 відвідувачів. Це підтвердив експерт Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін. Рекорд поставили протягом останньої онлайн-екскурсії, яку вже побачило 10000 глядачів. Трансляція доступна на Facebook-сторінці проєкту. Там ви можете востаннє прогулятися виставкою разом з керівницею проєкту Ярославою Гресь, познайомитися з командою, що власноруч створювала вау-експонати, і розділити тріумф від рекорду в прямому ефірі. 

Експозиція Ukraine WOW наразі не прийматиме відвідувачів у зв’язку з проголошенням всеукраїнського карантину Кабінетом міністрів України. 
Ukraine WOW — це інтерактивна виставка-подорож з десятками інтерактивних інсталяцій та унікальних експонатів. Від рожевого вагону та тунелю кохання до Апостола Федорова та скульптур Архипенка. Від унікальної абетки Георгія Нарбута і мазанки, на стінах якої відтворені роботи Поліни Райко, до віртуальної реальності, де можна політати над Батьківщиною-матір’ю та зсередини побачити «дев’ятку» — найбільшу доменну піч у Європі. 
Організатором виставки Ukraine WOW стала АТ «Укрзалізниця», а над її створенням працювала агенція Gres Todorchuk.

Коментарі

Популярні публікації