Через карантинні обмеження цьогорічне святкування Великодня набуває нових форм

Через карантинні обмеження цьогорічне святкування Великодня набуває нових форм: освячення пасок відбулося у прямому ефірі, а замовити великодні набори можна з доставкою додому. 

На сайті ROZETKA відсьогодні можна придбати 4 види великодніх наборів вартістю від 369 грн до 488 грн, а також 2 види пасок — за 129 грн та 189 грн. Компанія безкоштовно доставить їх до свята у будь-який куточок України. Замовити святковий набір із доставкою по всій Україні можна до 16.04, а у найбільші міста — до 17.04. Про це повідомляє прес-служба ROZETKA. 
«Ми розуміємо, що через карантин великодні традиції будуть порушені, — говорить співзасновник ROZETKA Владислав Чечоткін. — Дуже важливо, щоб українці залишалися вдома у безпеці і водночас могли відчути дух свята, яке особисто для мене символізує перемогу життя, весну та надію. Задля цього ROZETKA вперше за свою 15-річну історію співпрацює з Православною церквою України. Сьогодні священники ПЦУ освятили великодні набори, які кожен може придбати до свого столу. Або замовити для своїх близьких, з якими цього року не вдається святкувати разом. Ми доставимо такі паски й набори безкоштовно. Від себе ми передаємо нашим захисникам на тимчасово окупованих територіях три тисячі освячених пасок, щоб вони теж могли відчути дух Великодня». 
Освячення пасок із дотриманням усіх карантинних вимог відбулося у дворі Михайлівського Золотоверхого собору, а також на території, яку спеціально для цього обряду надала ROZETKA. Фоторепортаж з освячення: https://cutt.ly/tt1uTeN
Організатори проєкту сподіваються, що онлайн-інструменти допоможуть українцям відчути дух свята і вберегти своє здоров’я у час пандемії. «Перебуваючи вдома під час карантину, ми виявляємо турботу про ближніх та проявляємо силу нашої віри, яку дає нам Бог», — коментує Православна церква України.

Коментарі

Популярні публікації