#ConvictusMaskChallenge

Час вносить корективи у наші дії. Тепер замість вишуканого одягу деякі українські дизайнери шиють маски та захисні костюми для лікарів, перепрофілювавши свої невеликі підприємства. Так, наприклад, бренд KASS виготовляє надзвичайно креативні брендові маски високої якості, гроші від продажу яких спрямовує на виготовлення одноразових масок і костюмів для дитячих будинків та лікарень.


З початком пандемії Богдан Касс перелаштував свої виробничі потужності на виготовлення захисних масок та костюмів для робітників медичних закладів та дитячих будинків. За місяць роботи над благодійним проектом дизайнер надав допомогу 3 лікарням (Національному інституту рака, Київській міській клінічній лікарні №5, Київській міській клінічній лікарні №9), 4 дитячим будинках (Київському міському будинку дитини «Берізка», Дарницькому дитячому будинку-інтернату, Святошинському дитячому будинку-інтернату, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей №1) та ВБО «Конвіктус Україна» .




Всеукраїнська благодійна організація «Конвіктус Україна» працює з уразливими групами населення. У будь-яких умовах співробітники організації залишаються поряд з тими, кому потрібна допомога. Соціальні працівники надають послуги тестування на ВІЛ, проводять скринінг на туберкульоз і намагаються допомогти пацієнтам вчасно отримати необхідну медичну допомогу. У разі виявлення позитивного результату тесту на ВІЛ людина супроводжується до диспансерного обліку та їй надається відповідне лікування. 

Щоб виїжджати до людей, треба мати постійний запас засобів захисту – масок, рукавичок, стерилізаторів. Найбільше не вистачає МАСОК. Саме ця проблема змусила організацію почати пошук партнерів, що могли б допомогти забезпечити соціальних працівників ВБО «Конвіктус Україна» достатньою кількістю захисних масок. 

Першим відгукнувся Богдан Касс – один із наймолодших українських дизайнерів, засновник бренду KASS.






Допомога Богдана Касса надихнула благодійну ВБО «Конвіктус Україна» на оголошення початку #ConvictusMaskChallenge, умови якого надзвичайно прості: залиште на фб-сторінці ВБО «Конвіктус Україна» повідомлення про бажання надати соціальним працівникам ту кількість багаторазових чи одноразових масок, яку ви можете, а організація, використавши хештег #ConvictusMaskChallenge, із задоволенням розкаже про вас та вашу участь у проєкті. 

Долучайтеся до цієї активності! Адже в умовах карантину треба дбати не лише про свій захист, а й про захист оточуючих.

_______________________________________________________________
 #ЗахистиСоціальногоПрацівника #ConvictusTeam  #ConvictusMaskChallenge

Коментарі

Популярні публікації