Романтика та насолода моментом: образи від бренду Tattié

Бренду Tattié пощастило бути створеним на стику культур трьох різних країн, в яких вже довгий час живе його засновниця - Тетяна Терчієва. США і сонячна Флорида, Італія, з її багатовіковими традиціями, та Україна, де зароджувалися перші витоки бренду - ці країни визначили головний напрямок розвитку Tattié.


Лінійка Downtown Breeze - це історія про золоті піски Маямі та про звабливі хвилі океану, що набігають на берег та безперервно розбиваються об каміння - вони несуть приємний бриз в спекотний день. Фасони віддзеркалюють стиль життя у Флориді - хаотична атмосфера великого міста, фантастичне нічне життя і нескінченні пляжі з білим піском. Всі образи одночасно прості та складно скроєні, з легких та невагомих тканин, як при цьому підкреслюють силует. Пастельні фарби матеріалів доповнюються яскравими вкрапленнями та асиметрією декору. 







Особливе місце відведено деніму та різним його сполученням. Жакети, корсети та баски, сукні, котрі ідеально підкреслюють основні матеріали лінійки - шифон, батист і тонкий котон. Палітра сміливо повторює пейзажі міста, в якому переважають піщані, сонячно-оксамитові та блакитні відтінки.




Tattié
Photo
Style
MUA
Model
Shoes
Location

Коментарі

Популярні публікації