Київське Динамо "підпалило" суху траву на власному стадіоні

«ФК «Динамо» Київ прийняв рішення випалити траву на своєму домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні. Ми слідуємо старій добрій традиції палити сухостій, покладаємо на цей процес великі сподівання і рекомендуємо зробити те саме на стадіонах «Олімпійський» та «Арена-Львів» 


Після цих слів у вболівальників могло завмерти серце, втім далі у публікації "Динамо" розкриває свій соціальний проєкт: «Правда ж маячня? Ми теж так думаємо! У такий спосіб ми хочемо привернути увагу до підпалів на полях значно більших за футбольні. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року в Україні сталося більше 12 тисяч пожеж в екосистемах. Через випалювання сухостою гинуть люди, живцем згоряють тисячі тварин і знищуються кілометри площин. На думку лікарів, наслідки підпалів можуть спричиняти легеневі захворювання, яких усьому світу зараз і так вистачає. Ми закликаємо українців повідомляти в поліцію про випадки підпалів.».
Такою онлайн-активацією агенція Gres Todorchuk та ФК "Динамо Київ" привертають увагу до проблеми випалювання сухостою та закликають українців відмовитися від пагубної традиції для збереження життя, довкілля та здоров'я власних дітей!
Фото у колажі: Сергій Рістенко, Depositphotos
-- 

Коментарі

Популярні публікації