«Різні.Рівні»: українські зірки заспівати Маніфест Толерантності

Alina Pash, Сергій Бабкін, Latexfauna, KRUTЬ, Gurt [O], YUKO, Constantine та інді-музиканти записали спільний Маніфест Толерантності «Різні.Рівні», який покликаний довести: всі — різні, всі — рівні. Вперше провідні українські музиканти об’єдналися навколо ідей толерантності та прийняття.


Ми всі прагнемо стати сучасним демократичним суспільством. Для цього і необхідно прийняти різноманіття та побачити його красу. 
Станом на сьогодні серед 42 мільйонів українців є близько 15% толерантних людей, згідно з останніми дослідженнями Pew Research Center. Тому українські зірки вирішили дати голос рівності за допомогою музики. Бо музика — це універсальна мова, яка допомагає зрозуміло говорити про складні речі і об’єднує людей, незалежно від їхніх гендерних ідентичностей чи сексуальних орієнтацій. 

“Ми – різні та рівні, а значить у нас

Є вісім мільярдів причин бути вільними”.


Alina Pash: 

“Я вирішила долучитись до проєкту, бо я максимально різною та рівною відчуваю себе. Із дитинства у мене сім‘я вкладувала поняття вибору. А ще я відчуваю гостру потребу у відкритому діалозі і обговоренні, що саме вважається толерантністю, який сенс у розвитку розуміння толерантності та її прийняття. Мені здається, що українцям пора дорослішати, пора переходити на нові рівні свідомості, аби нарешті здобути легкість та приємність життя, без агресії та страху.”

Музику до пісні написав Євген Філатов, The Maneken.

 Будь-хто може стати частиною проєкту та підтримати ЛГБТ-спільноту. Для цього на сайті проєкту www.riznirivni.com.ua існує два способи. По-перше, ви можете буквально підняти руку і приєднатися до мапи толерантних людей України. По-друге, за допомогою віртуальної студії звукозапису у вас є можливість записати власні слова підтримки рівності та отримати персоналізовану версію кліпу, де ваші слова зазвучать поряд із зірками. Своєю власною колаборацією з зірками можна поділитися у соцмережах. 

Що більше записів – то сильніше лунає голос рівності. Таким чином артисти прагнуть створити найбільшу музичну колаборацію у світі та показати, що підтримки рівності для ЛГБТ в Україні набагато більше, ніж може здатися.
Всі виконавці, які заспівали пісню, поділяють цінності проєкту і виконали всю роботу на волонтерських засадах.
Ідея та технічна розробка продуктів кампанії належить ISD Group — це діджитал креативна агенція, що вже 16 років працює над створенням проєктів світового рівня на перетині технологій та мистецтва. Проєкт підтримали громадські організації по всій Україні, а саме: Освітній Центр з Прав Людини у Львові, Гендер Зед, Інша, КиївПрайд, Ліга, Сфера, за підтримки Програми Сприяння Рівності Національного Демократичного Інституту в Україні та урядів Великобританії та Швеції.







Коментарі

Популярні публікації