Марафон для кожного!

24 травня у Хмельницькому відбудеться «Нова пошта напівмарафон». Цього ж дня 500 кур’єрів Нової пошти влаштують по всій Україні особливий забіг для людей, що мріють стати марафонцями, але не можуть бігти через життєві обставини. Кур’єри вирушать на свою щоденну дистанцію у формі зі стартовими номерами та іменами тих, хто зараз не може бігти з будь-яких причин. Кур’єр Нової пошти здолає дистанцію, а людина, чиє ім'я написане на його формі, отримає медаль напівмарафонця (учасника забігу на 21 км). 


«Уявіть, що кожен, хто мріє пробігти марафон, може це зробити: бабуся, яка вже майже нічого не бачить, або хлопець на візку, дівчинка, якій ще бракує сил, або чоловік, який готувався до змагань Ironman, але занедужав. Сильні та слабкі, старі й малі, ті, хто бореться з тимчасовими труднощами, або ті, хто живе в обставинах, яких не змінити, — говорить співзасновниця Нової пошти, амбасадор NewRun Інна Поперешнюк. — Близько 1700 наших кур’єрів щодня долають десятки кілометрів і доставляють посилки, на які хтось чекає. У час, коли світ уповільнився, як равлик, вони залишаються головними «марафонцями» країни. І саме завдяки нашим кур’єрам будь-хто може пробігти свій напівмарафон».
Щоб зареєструватися самому чи номінувати на участь у марафоні знайомого, потрібно заповнити форму за посиланням: https://cutt.ly/5yWrRRU. Команда від Нова пошта відбере 500 історій, герої яких які візьмуть участь у проекті.
*«Нова пошта марафон» і «Нова пошта напівмарафон» — бігові змагання, які проводить Нова пошта разом із New Run. Їхня місія — популяризувати здоровий спосіб життя і розвивати бігову культуру. Щороку проєкт розширює географію та залучає до участі бігунів не лише з України, а й з-за кордону. Цієї весни учасники біжать у новому дистанційному форматі з дотриманням усіх норм карантину.

Коментарі

Популярні публікації