ОНЛАЙН ЦЕРЕМОНІЯ ПРИВІТАННЯ ФРОНТМЕЙКЕРІВ ІННОВАЦІЙНОЇ РЕАЛЬНОСТІ

У світі, навіть серед найнесподіваніших викликів, обов’язково мають залишатися непохитні фундаменти, щось стабільне і міцне, як точка опори, а тому 4 червня о 14:00 год. відбудеться ТРАДИЦІЙНА УРОЧИСТА ПІДСУМКОВА СЕСІЯ Київської Малої академії наук за результатами 2019-2020 навчального року – адже юні винахідники та пошуковці столиці заслуговують на визнання своїх перемог, незважаючи ні на що! Темою цьогорічної церемонії нагородження стала номінація, якої достойні усі ті, кого власні кроки в науку привели на МАНівський п'єдестал, – «Фронтмейкери інноваційної реальності». Адже наші вихованці – це і справді ті, хто в авангарді юнацьких прагнень пізнати СВІТ щоденно підкорюють інноваційні Еверести.
Києве, пишайся: щороку понад 100 вихованців Київської МАН виборюють перемоги на всеукраїнських юнацьких наукових конкурсах, близько 20 – на міжнародних. Вони стають власниками патентів на свої винаходи та публікують статті в наукових виданнях. Загалом, кожного року до 9000 юних МАНівців займаються науково-дослідницькою діяльністю, і всі вони є переможцями. Переможцями у пошуку самих себе, свого місця в житті! Усі, хто прагне прогресу і розвитку в нашій країні, мають підтримати їх – саме ці діти цей прогрес створюють своїм інтелектом, талантом та завзятістю!
4 червня команда Київської МАН разом з Департаментом освіти і науки представить столиці не лише досвід і традиції нашої академії, а й альтернативний формат традиційної урочистої зустрічі зі справжніми фронтмейкерами інноваційної реальності. Саме в посткарантинному періоді ми з усією відповідальністю перед вихованцями та колегами-наставниками проведемо наймасштабніше онлайн нагородження переможців ІІ етапу Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та їх наукових керівників, а також тих вихованців Київської МАН, чиї наукові проєкти перемагали на міжнародних наукових конкурсах або ще представлятимуть Україну на них. Кожен з 1500 учасників церемонії нагородження відчує свій високий статус серед тих, кому належать Київ та Україна майбутнього!
Трансляція церемонії відбуватиметься на платформах Facebook, Youtube, на сайті та супроводжуватиметься креативним втіленням нового формату онлайн нагородження.
Запрошуємо до участі партнерів та журналістів, тих, хто цікавиться наукою та підтримує талановиту молодь, а також усіх, хто вірить у поступ та можливості інноваційної реальності і, звісно, її фронтмейкерів.


У наукового пізнання немає кордонів! Є нові шляхи і впевнені кроки!

Коментарі

Популярні публікації