ВВ провели перший в Україні онлайн-концерт по квитках та анонсують продовження!

Яскраво та весело пройшов перший великий онлайн-концерт гурту «Воплі Відоплясова» з презентацією альбому «Закустика», що вийшов на вінілі. Він став першим в Україні благодійним онлай-заходом, на який продавались квитки. Його метою було підтримати своїх фанів та зібрати кошти для людей старшого віку, якими опікується Благодійний фонд «Життєлюб». Концерт продовжувався дві години, між піснями музиканти відповідали на численні запитання глядачів, жартували та куштували гарне вино. Усім дуже сподобався такий формат, тож, плануються нові онлайн-бенкети 2 в 1 – концерт та дегустація вишуканих напоїв, найближчий – 9 травня.


Музиканти і надалі будуть допомагати старшим людям разом з Благодійним фондом «Життєлюб». А поки що відкрили доступ до відео з записом концерту для фанів та пропонують приєднатись до допомоги посильними сумами усіх небайдужих, рахунок для пожертв 5168745300460083 Скрипка О.Ю. ПриватБанк.





Подивитись запис можна за посиланням 

Після концерту Олег Скрипка, лідер ВВ, звернувся до своїх прихильників: «Я вам дуже вдячний, що ви розділили з нами цей віртуальний бенкет! Нам було дуже весело та дуже затишно і я знаю, завдяки вашій реакції, що вам сподобалося і що ви з нами звеселялися теж. Це дуже добре! Я дуже вдячний тим людям, які приєдналися до нашої благодійної акції й допомогли - через фонд «Життєлюб» - людям похилого віку, які потребують нашої допомоги, особливо зараз, протягом карантину! Кошти надходили протягом всього концерту і пізніше, і я б хотів подякувати кожному нашому благодійнику, всіх людей, що приєдналися до нашого акції. Я вам бажаю доброго здоров'я та гарного настрою! Скоро ми всі знову об'єднаємся на онлайн та офлайн концертах! А для бажаючих допомогти залишаю свій рахунок. 5168745300460083 Скрипка О.Ю. ПриватБанк. Допомогти може будь-яка сума! Я й досі в захваті від того, як пройшла Закустика, думаю, вже вирішили продовжувати з різними артистами та з різними програмами! До зустрічі, ваш Олег Скрипка!»

Відео з Олегом Скрипкою 


І вже відомі дата та учасники наступного концерту – зустрічайте: 

09 травня 

Концерт Хол VV22 

ОНЛАЙН VECHORNYTSI МАЇВКИ – ГАЇВКИ 

ВІРТУАЛЬНИЙ БЕНКЕТ продовжується!

Господар - Олег Скрипка

Шановні гості:

Сергій Танчинець (Беz Обмежень)

Іван Леньо (KOZAK SYSTEM)

Фома (Мандри)

Тарас Компаніченко (Хорея Козацька)

Слідкуйте за новинами гурту ВВ та Олега Скрипки в соцмережах: 





Коментарі

Популярні публікації