Дизайнери українського бренду FINCH заявили про запуск нового проекту: хай-тек сандалій Outfield.

За словами творців, ці незвичайні сандалі трансформують уявлення про український продукт: це  взуття з гарантією 1 рік, протягом цього періоду можна розраховувати на безкоштовний ремонт купленої пари. Outfield представляють собою конструктор. Практично всі елементи сандалій можна налаштувати під свій тип стопи, замінити кольори і додати або оновити, використовуючи складові елементи новіших моделей. Нові знімні конструкції в подальшому можна буде докупити.


Ціна сандалій Outfield на даний момент коливається в межах 3700 - 5400 грн. Побачити сандалії наживо і приміряти можна в шоурумі FINCH (Адрес: ул. Великая Житомирская. 20, Киев).
Нова марка вже має свою сторінку в Instagram: @outfield.com.ua


"Тепер, коли ми всі звикли ходити пішки більше, можливо, нам потрібна хороша пара літнього взуття." — жартують FINCH


Минулими вихідними дизайнерка Катерина Бякова повідомила на своїй сторінці в фейсбук про запуск нового інтернет-магазину ouftield.com.ua і про те, що команда FINCH представлятиме інтереси нової марки на міжнародному ринку, займеться розвитком рітейлу і маркетингом в новому проекті.
Ідея та дизайн сандалій належать Олександру Голубу, талановитому взуттєвому майстру, закрійнику, автору однієї з візитних карток FINCH — мінімалістичних сандалій через палець, спеціально до яких дизайнери створюють японські шкарпетки табі.
Дизайнери запевняють, що з 2018го року не отримали жодного запиту на ремонт цих сандалій. У нових сандаліях Outfield Олександр реалізує всі напрацювання цих років, зробивши пари більш адаптивними і зручними. На створення однієї пари йде кілька днів, кожна збирається вручну з італійської та японської сировини.















Нова марка вже має свою сторінку в Instagram: @outfield.com.ua

Коментарі

Популярні публікації