Перший магазин IKEA міського формату у Києві



Наприкінці 2017 року IKEA оголосила про наміри вийти на український ринок. Це рішення було зумовлене високим попитом на доступні товари і рішення для дому в Україні, а також прагненням компанії змінити на краще повсякденне життя багатьох українців.
Вересень 2017 року – IKEA прийняла бізнес-рішення про вихід на український ринок
Грудень 2017 року – компанія оголосила про наміри вийти на український ринок
Весна 2018 року – IKEA визначила формат магазину, що найкраще підходить для українського ринку: магазин нового міського формату (city store)
Літо 2018 року – починається процес укладення договорів із основними партнерами
Червень 2019 року – IKEA починає масштабну кампанію з набору персоналу до магазину міського формату у Києві
Травень 2020 року – запуск інтернет-магазину www.ikea.ua


Магазин міського формату у Києві, який планують відкрити восени, пропонуватиме українським покупцям широкий асортимент товарів привабливого дизайну, а також перелік послуг та рішень для дому, які надихають. Таким чином, компанія зможе поділитися своїм масштабним досвідом створення товарів для дому, а також запропонує цифрові рішення, онлайн-покупки та чудові послуги для тих, кому потрібна допомога з доставкою та збиранням товарів вдома.

Основні характеристики:
  • Новий формат, обраний на основі результатів дослідження ринку і вивчення уподобань споживачів;
  • Один із перших магазинів міського формату IKEA у світі;
  • Презентує новий підхід IKEA, який полягає у відкритті менших за розміром магазинів міського формату, розташованих у центрі міст – щоб якнайкраще відповідати вимогам споживачів, ставати більш доступними та зручними;
Джерело www.ikea.ua

Коментарі

Популярні публікації