Український бренд SOLH презентує колекцію костюмів-конструкторів

В основі колекції лежать практичність та зручність виробів. Технологічність і новаторство таких костюмів-конструкторів дозволяють комбінувати їх незалежно від обраної моделі. Всього в капсульній колекції представлено 4 види костюмів - Happy Style, New Life, Рerfect Human і Lucky Opportunity. Бренд подбав про різноманітні види верхньої та нижньої частини, які можна легко комбінувати між собою: брюки-палаццо, шорти вільного крою, джоггінси або бермуди з худі різних фасонів.


Інноваційність колекції також полягає у використанні матеріалів, виконаних з високоякісного combed cotton. Такі тканини забезпечують довге життя виробу і гарантують комфорт для тіла. Колекція виконана в приглушених і димчастих відтінках - кораловий, фіолетовий і сірий.



"Костюми-конструктори- це наша історія про те, як зберігати спокій та гармонію в неспокійний час. Як знайти точку опори та підтримки всередині себе в новій реальності. Це абсолютно нова капсула, не схожа за форматом на колекції SOLH. В основі розробки капсули лежать три компоненти, які на сьогодні є головними в одязі: функціональна трансформація, захист і спокій "- розповідає Олена Хашим


SOLH дозволяє змінювати образи для будинку або вуличних прогулянок, і створювати особливі костюми кожен день.





 SOLH

solh.ua

https://www.facebook.com/solh.ua/

https://www.instagram.com/solh.ua/

Коментарі

Популярні публікації