ПРЕМ’ЄРА: TVORCHI випустили найяскравіше відео твоєї весни – «Мова тіла»

TVORCHI – артисти, чиє ім'я дедалі частіше звучить не лише в українській музичній індустрії, а й за її межами. Після їхньої гучної появи на Нацвідборі «Євробачення» про гурт дізналася Європа, з ним ще ближче познайомилися наші слухачі. Українець Андрій і нігерієць Джеффрі – два молоді фармацевти з Тернополя, які одного разу познайомилися на вулиці. Тепер вони разом створюють музику, що викликає в оточуючих захоплення: «Вау, це український гурт?»


У той час, коли всі застрягли в карантинних буднях, гурт TVORCHI презентує відео на один із найпопулярніших треків їхнього другого альбому Disco lights – «Мова тіла»
Це відео – «весна здорової людини», до якої ми звикли: світла, яскрава, наповнена сонцем і коханням. Її тепер так бракує, і саме тому просто зараз – ідеальний момент, щоб «Мова тіла» стала для вас справжнім трампліном весняних емоцій. 
Відеоробота, режисером якої став Андрій Лагутін, була відзнята ще минулої осені в Києві. Зйомки тривали два дні й охопили п’ять локацій: стадіон КПІ, парковку біля метро «Олімпійська», парк на Дорогожичах, відкритий баскетбольний майданчик та звичайний шкільний спортзал. 


«Гурт TVORCHI робить дуже стильну музику, і це хотілося підкреслити відеороботою. «Мова тіла» – це дуже яскравий, сонячний трек. Коли я почув його вперше, відразу побачив жовтий колір. Саме ця згадка й переросла в подальшу стилістику відеороботи. Хотів досягнути чистого зображення, щоб не було нічого зайвого: ні кольорів, ні інформації», – розповідає режисер Андрій Лагутін.


TVORCHI зараз працюють над третім альбомом, запис якого відбувається дистанційно. Кожен з музикантів записує свої партії у себе вдома: Андрій і Джеффрі вперше у своїй музичній кар’єрі свідомо відмовилися від студійних умов задля дотримання режиму ізоляції.


Director: Andrii Lagutin
DOP: Ilya Mikhaylus
Editor: Alisa Vladimir
Color: Alex Zavolokin
Producer: Anton Domnich
Manager: Petro Zastavnyy
Art Director: Vlada Voitsekhovska
Style: Hanna Yarmola
Makeup: Aleksandra Kholodova
Choreography: Alina Lagovskaya
Darya Sukhova
Special Thanks to:
Maxim Shvedkov
Alexander Mamedbekov
Yegor Okseschenko
Kharytonova Liudmyla
Dmytro Chaika
Lyrics: Max Ptashnyk
Stepan Hrechkivskyi
Andrew Hutsuliak
Music: TVORCHI
Studio: Shpytal Records
PR: YULA

Коментарі

Популярні публікації