YUNA Junior - нова сходинка в твоїй зірковій кар'єрі

Національна музична премія YUNA вже протягом 9-ти років підтримує перспективних артистів, які тільки розпочинають шлях у музиці. Так, саме премією YUNA вперше за свою творчу кар’єру були відмічені: alyona alyona, Alina Pash, ONUKA та багато інших музикантів, яких сьогодні слухають мільйони. 


Цього року YUNA розширила рамки та оголосила про новий музичний онлайн-конкурс YUNA Junior, який покликаний підтримати виконавців-аматорів на початку творчого шляху. Талановита ведуча Всеукраїнського конкурсу естрадної пісні "КВІНТА" та студентка університету Глієра вирішила випробувати сили в Yuna Junior. Для конкурсу Уляна обрала пісню багаторазових переможців премії YUNA гурту The Hardkiss “Make Up”. Як змагались і що вийшло - в конкурсному відео Уляни в соцмережах
Конкурсанти віком від 15 до 19 років включно протягом 11 тижнів змагаються за два призи – можливість виступити на черговій церемонії YUNA та можливість безкоштовно записати авторський сингл.
Онлайн-конкурс відбувся відкрито на офіційних сторінках YUNA Junior у Facebook та Instagram, де щотижня згідно із заявленим графіком були оприлюднені конкурсні відео учасників. Щотижня – по 5 виконавців. 
Оцінювало виконавців професійне журі, а також користувачі у соцмережах. До складу журі YUNA Junior увійшло 10 експертів. Це представники радіоіндустрії – Віталій Дроздов та Анна Свірідова, представники музичних телепроєктів – Роман Муха та Ігор Кондратюк, музичні журналісти – Олексій Бондаренко та Микола Миліневський, представник квиткового оператора Дмитро Чінь та три представники оргкомітету YUNA – Павло Шилько, Серж Гагарін та Ігор Панасов.

18 травня оголосили результати минулого тижня конкурсу, за результатами голосування експертного журі та глядачів.а результатами голосування Уляна експертного журі та глядачів посіла 3 місце.
Деталі регламенту онлайн-конкурсу, правила проведення та порядок визначення переможця можна знайти на офіційному сайті YUNA: https://yuna.ua/post/yuna-junior-regulars

«Ідея YUNA Junior народилася наприкінці минулого року, – розповів Павло Шилько, співзасновник та генпродюсер премії YUNA. – Ми планували його розпочати у травні, після церемонії YUNA 2020, яка мала відбутися 24 березня. Але карантин змінив наші плани, і ми вирішили, що період, коли практично всі підлітки проводять час виключно вдома, – це найкращий момент для старту конкурсу. Ми хочемо відкрити за допомогою YUNA Junior майбутню зірку української сцени і допомогти хлопцям та дівчатам знайти нові сенси та творчі цілі під час карантину».

 

Коментарі

Популярні публікації