FFFK-2020: оголошено членів міжнародного журі

З 10 червня по 3 вересня втретє відбувається Fashion Film Festival Kyiv-2020. Фестиваль проходить в онлайн-форматі. Цього року оцінювати роботи конкурсантів та визначати володаря Ґран-прі фестивалю – переможця у номінації Best Fashion Film, а також переможців у номінаціях Best Fashion Story та Best Fashion Production будуть міжнародні експерти: 
 - консультант з fashion-фільмів, стратег з розвитку кінофестивалів та співзасновник Berlin Fashion Film Festival Ніколо Монтанарі (Велика Британія);
· засновник і директор Buenos Aires International Fashion Film Festival (BAIFFF) Вілмер Вільямс (Аргентина); 
· український режисер, співзасновник студії We Are Buro Ігор Стеколенко (Україна);
· журналістка, головна редакторка видання про мистецтво Your Art Анастасія Калита (Україна); 
· креативна продюсерка, генеральна продюсерка Pay TV каналів FILM.UA Group Наталка Якимович (Україна).


Серед робіт фіналістів міжнародне журі визначить володаря Ґран-прі фестивалю – переможця у номінації Best Fashion Film – який отримає 50 000 гривень. Переможці у номінаціях Best Fashion Story та Best Fashion Production отримують по 15 000 гривень.
Нагадаємо, що цього тижня у межах фестивалю заплановано Public Talk «Індивідуальний стиль: як його знайти? Де шукати натхнення та як не робити вторинний продукт» режисера, продюсера і володаря Ґран-прі FFFK-2019 Павла Буряка та режисера і переможця FFFK-2018 Джордана Блейді. 


Їхні фільми отримували нагороди та потрапляли у shortlist таких престижних міжнародних фестивалів: ASVOFF, Milano FFF, Madrid FFF, Short Shorts Japan, Kyiv FFF, Aesthetica Film Festival (BAFTA Qualifying), Madrid FFF, Berlin Music Awards. Серед брендів, з якими працювали режисери – KSENIASCHNAIDER, ANTON BELINSKIY, SUPPORT by Poustovit, Vice, Hypebeast, Merci Homme, Gola Damian. Їхні роботи публікували Vogue Italia і Nowness. 
Public Talk відбудеться 17 червня о 18:00 на YouTube-каналі Ukrainian Fashion Week.
Наступна подія програми FFFK-2020 – ретроспектива найкращих українських fashion-фільмів – 18 червня о 18:00. Показ фільмів-призерів і переможців Fashion Film Festival Kyiv-2019 (I частина) відбудеться на відеоканалі Vimeo Ukrainian Fashion Week.
Уся лекційна програма FFFK-2020 відбувається по середах о 18:00 на YouTube-каналі. А покази дайджестів міжнародних фестивалів fashion-фільмів – у четвер о 18:00 на Vimeo-каналі. 
Організаторами фестивалю виступають FILM.UA та Ukrainian Fashion Week
Фестиваль відбувається за підтримки Українського Культурного Фонду.
Нагадуємо, що до 1 липня відкрите приймання робіт до конкурсної програми фестивалю. Подати заявку для участі та детальніше ознайомитися з умовами конкурсу можна на сайті фестивалю: http://www.fffkyiv.com

Коментарі

Популярні публікації