H&M відкриє найбільший магазин в Україні у столичному ТРЦ Dream Town

11 червня H&M відкриє свій 4-й магазин у Києві в ТРЦ Dream Town. Лише в день відкриття діятиме знижка –15% на все!* Магазин працюватиме з 10:00 до 22:00. Загальна площа магазину складе 3100 кв. м.
.

Центральним елементом в день відкриття магазину стане нова колекція жіночого одягу зі слоганом «Давайте мінятися». Кожна річ в колекції зроблена з використанням перероблених і екологічно чистих матеріалів. Це ще один крок на шляху до головної мети H&M – повністю перейти на перероблені та стійкі матеріали до 2030 року. Нова колекція включає в себе варіацію суконь різної довжини і фасонів, що підкреслюють жіночу свободу і силу. Колірна палітра складається з чорного, ягідно-рожевого і бузкового кольорів. Колекція натхненна епохою 80-х з її драматичними силуетами, пишними воланами і об’ємними рукавами.


«Наше головне завдання – надихати клієнтів на те, щоб вони виглядали і відчували себе чудово, при цьому завжди робили усвідомлені покупки і незмінно слідували своєму стилю», – каже Ольга Олійник, PR & Marketing Manager H & M в Україні.


У магазині, що відрізняється лаконічним і світлим інтер’єром, буде представлений одяг для всієї родини. Тут покупці знайдуть жіночий, чоловічий та дитячий відділи. Магазин порадує широким набором лінійок бренду: H&M Sport, H&M Mama, H&M+, L.O.G.G. Але найбільший ажіотаж очікується у відділі H&M HOME.
«Ми розширюємо територіальну доступність наших магазинів, слідуючи нашій глобальній концепції «Мода для всіх». Я впевнена, що завдяки розташуванню у густонаселеному районі столиці, новий магазин H&M вже скоро стане улюбленим місцем для шопінгу киян», – підкреслила регіональний менеджер H&M в Україні та Східній Європі Домінік Фантачіно.

*Знижка не поширюється на товари з розпродажу


Коментарі

Популярні публікації