Less is more нова колекція бренду Eva Lendel

Eva Lendel - бренд весільних суконь презентує нову колекцію. Лінійка під назвою Less is more - це продовження колекції, яку бренд представив в сезоні 2019. Мінімалізм для сучасної нареченої. Less is more - назва, що говорить сама за себе. На зміну періоду зайвої пишності нові тенденції індустрії весільних образів диктують тренди лаконічності та мінімалізму, які стали головними синонімами нової лінійки урочистих суконь.


Витончені силуети, непомітні деталі, чіткі, але плавні лінії виступають основними елементами. Традиційна білосніжна палітра превалює в колекції. Мінімальний декор у вигляді розсипаного бісеру, стримані аплікації на шлейфі, легкі та невагомі кейпи, ажурні об'ємні рукави та елегантні банти допомагають створити розкішний, але в міру легкий образ нареченої. Приспущена лінія плечей, розрізи, асиметрія крою і корсетний верх також простежуються в багатьох образах. 






Родзинкою колекції є два весільних комбінезони, які зараз в топі серед трендів весільної моди. Lynn з короткими шортами та шлейфом, що знімається і більш класичний варіант Allie - топ з ніжного мережива з довгими брюками. 


Романтичні вбрання від Eva Lendel створюють не тільки настрій на весь день, а й приємні спогади про зворушливі та неповторні дні справжньої любові. 


Eva Lendel

Коментарі

Популярні публікації