Простір ідей та краси: новий дім для бренду #RomanovaKnitwear

Власний дім, простір, де все буде так, як ти мрієш, де будуть збиратися однодумці, друзі та цікаві особистості - для кожної людини - це важливий крок у доросле життя. Для бренду власний простір не менш важливий, це новий етап розвитку та нові можливості, а ще - це мала перемога над обставинами та кризами. 
Досі вважаєш, що в’язані речі переважно для мами та бабусі? Тоді запрошуємо познайомитись з брендом в’язаних виробів ROMANOVA Designer knitwear
"ROMANOVA Designer knitwear - молодий український бренд. У перші роки існування ми шукали власний голос та мріяли, щоб аудиторія нас почула, і власний простір, в якому можна у повній мірі втілити творчі задуми. Наш новий шоурум - це, перш за все, місце, де зустрічаються і народжуються ідеї. Саме про такі проекти ми будемо розповідати 19 червня” - розповідає засновниця бренду Надія Бурбела-Романова.





19 червня о 17.00 щиро запрошуємо завітати до нового простору бренду #RomanovaKnitwear. Будемо розбирати нові модні тренди, зробимо безліч яскравих та щасливих фото, приміряємо нові образи, і все це під карколомні музичні хіти літа. Як стати резидентом UFW, створити та продати першу колекцію, відкрити новий простір, незважаючи на коронакризу, співпрацювати з фондами та збільшувати концентрацію краси і добра в місті - щиро та відверто розкаже засновниця бренду Надія Бурбела-Романова.

Коментарі

Популярні публікації