Vоплі Vідоплясова. VVЕРТИКАЛЬНИЙ КОНЦЕРТ!

11 липня, біля готелю Братислава відбудеться потужне рок-дійство - Vоплі Vідоплясова зіграють епічний рок-концерт та відкриють сезон живих виступів цього літа!! Вертикальний концерт - що це? Неймовірний новий формат!
Шалені фанати займуть шикарні місця - на балконах готельного комплексу «Братислава», з дотриманням усіх теперішніх норм, та насолодяться живим виступом улюбленого бенду прямо звідтіля. Сцена ж буде розташована на даху будівлі напроти готелю. 


VV з радістю підтримали шикарну ідею своїх рок-побратимів Green Grey, які перші у світі влаштували Вертикальний Концерт на свій День народження в травні цього року!

Олег Скрипка: «Безперечно, є перевтома від усього цього карантину та від онлайн, хоча ми бадьоро спілкувались зі своїми фанатами з усього світу та набули тут серйозну практику. Але ми так скучили за живим спілкуванням та обміном живою енергією. Бо неможливо порівняти живий кач та віртуальну маячню перед камерою! Тому можу авторитетно вам повідомити круту новину – ми граємо вживу драйвовий рок - сет!

Коментарі

Популярні публікації