Екранізація світового бестселлера “Після сварки” в кінотеатрах з 3 вересня!

"Після сварки" - продовження відомого хіта "Після" за однойменним бестселером Анни Тодд з'явиться на великих екранах вже 3 вересня 2020-го року. До головних ролей повернулися чарівна Джозефін Ленгфорд (Тесса) і харизматичний красень Хіро Файнс-Тіффін (Хардін). Акторський склад другої частини в ключових ролях поповнили Ділан Спроус, Кендіс Кінг ( "Щоденники вампіра") і Чарлі Вебер ("Як уникнути покарання за вбивство").


Режисером "Після сварки" на цей раз виступив Роджер Кембл - постановник культових "Жорстокий ігор", який змінив на цій посаді режіссерку першої частини - Дженні Гейдж. Історія складних стосунків, здавалося б, дуже різних молодих людей Тесси і Хардина, лише обтяжена їх оточенням і сімейними таємницями, - стала сенсацією в світовій літературі і кіноадаптація романів Анни Тодд була лише питанням часу.


Перший фільм "Після" вийшов на екрани весною 2019-го року і став справжнім феноменом, дебютувавши з першої сходинки українського бокс-офісу. У світі фільм знайшов культову славу, що принесла молодіжної романтичній драмі премії фільму року від Teen Choice Award і E! People's Choice Award.


У другій частині стосунки героїв проходять перевірку на міцність, автор показує як складно що-небудь будувати після колапсу і як не втратити свій другий шанс на любов. Разом з цим перед Тесою і Хардіном постають і професійні можливості, і неймовірні відкриття, адже нові люди увійдуть в їхнє життя.
"Після сварки" в кінотеатрах з 3 вересня.

Коментарі

Популярні публікації