Народжений на карантині: українські бренди об’єдналися у спільний проєкт подарункових боксів

Українські бренди одягу та сувенірів з різних куточків України об’єдналися в спільний проєкт подарункових боксів - KISSTOCHKA. Це - продовження ініціативи #підтримайсвоїх, в рамках якої онлайн-платформа C-Element під час карантину публікувала матеріали про вітчизняний творчий бізнес.


“У квітні до нас звернулася художниця дизайнерка Аліна Велентій. Її зацікавила співпраця з іншими учасниками ініціативи. Тоді й виник задум об’єднати ті бренди, про яких ми вже писали. Це був досить незвичний досвід, адже проєкт від початку ми починали онлайн - із Zoom-дзвінків, переписок та телефонних конференцій. Тому з упевненістю можна сказати: цей проєкт народжений на карантині ”, - розповідає Марія Моложон, співзасновниця KISSTOCHKA.



Подарункові бокси є трьох видів. Перший - бокс з однойменною назвою KISSTOCHKA. Туди входить футболка, металева чашка з принтом “Донт тач зіс горнє”, чаї, зібрані в Карпатах, пляшка для води, ліхтарик, дощовик та бандана. Другий бокс - SUMMERLOVER - з футболкою, кепкою, тимчасовими тату та на вибір екоторбинкою або мішечком-рюкзаком. Бокс SELFMADEMOISELLE теж з принтованою футболкою, блокнотом, олівцями, твіллі, чохлом на телефон і два в одному - підставкою для олівців і під смартфон.


“Бокси дуже різні - і за наповненням, і за сенсом. Перший, що з ліхтариком і з чашкою, здебільшого для активних туристів, тих, у кого завжди все під рукою, кому комфортно після офісу заварити собі чаю на вогнищі та під світло ліхтарика читати книгу. Другий - більше літній, але підійде для будь-якої пори року. Тимчасові тату чи екоторбинка актуальні незалежно від сезону. А третій - це магічна паличка для тих, хто працює, росте професійно чи вже виріс, але цінує стильність, мінімалізм і свій час”, - відзначає друга співзасновниця, художниця й дизайнерка, Аліна Велентій.





Цю різноманітність відобразила й фотосесія. Над її стилізацією працювала Світлана Тарабанова, членкиня Асоціації стилістів України. Вона зобразила засновниць, Марію Моложон, Катерину Кухарчук та Аліну Велентій, різними за характерами дівчатами з 1950-х років, які зібралися на пікнік і там обговорюють власний проєкт. Цей період - епоха створення численних нових супергероїв і час, коли жінки заговорили про власні права. Це - сплеск кольорів, культурні експерименти та нові сюжетні лінії коміксів.


“Ми створили такий собі власний український фешн-всесвіт. В якому суперсилу формують усі бренди, що долучилися до ініціативи: бренд “Буквиця” з Івано-Франківська, чаї від Trava.UA, вишивка на футболках і банданках - зі Львова від “Машинної вишивки”, екоторбини та принти на футболках - від бренду ATA та Аліни Велентій з Києва. Наша суперсила - в об’єднанні. Адже коли кожен розповість про свого колегу чи інший продукт, аудиторія та ефект збільшиться в рази”, - додає третя авторка проєкту Катерина Кухарчук.

Бокси доступні в передзамовленні. Вартість - від 700 до 1000 грн залежно від наповнення. Також окремо можна купувати футболки з принтами й вишивкою.

Фото: Любов Голуб’ятнікова
Стиль: Світлана Тарабанова
Макіяж: Ксенія Середа
Моделі: Аліна Литвиненко, Катерина Кухарчук, Марія Моложон, Надія Кундельська

Коментарі

Популярні публікації