Благодійна ініціатива NEWSONE: телеведучі зробили букети для лікарів

Відзначити екватор літа, подарувавши позитивні емоції іншим, удвічі приємніше - вирішили ведучі топового українського новинного телеканалу. Спільно з досвідченими флористами, вони зробили унікальні букети і вручили їх лікарям київського Охматдиту.
"Квіти - це завжди свято. Ми вирішили не чекати особливого приводу і поділиться позитивом з людьми, яким дуже потрібна енергія для щоденної роботи. Хочеться щоб вони відчули хоч трішки літа", - прокоментувала подію ведуча NEWSONE Альона Зінченко


Кожен букет вийшов унікальним, адже на яскравому майстер-класі від компанії "Украфлора" ведучі робили індивідуальні квіткові композиції, використовуючи різні квіти. 


"Це не лише красиві, але і енергетично заряджені букети. Підбираючи різні рослини, я вкладала в композицію глибокий емоційний посил, спершу дізнавшись детальніше про значення кожної квітки», - поділилася враженнями ведуча новин на NEWSONE Тетяна Будь


Щоб зробити ідеальний букет, дуже важливо добре розуміти, для кого він. Точно знала, які квіти обирати для своєї композиції ведуча ранку на NEWSONE Вікторія Панченко: "Я збирала букет для своєї матусі. Вона у мене лікар і не з чуток знає, як зараз непросто доводиться медпрацівникам". 






Уся команда телеканалу NEWSONE виражає щиру вдячність українським лікарям. Ми цінуємо і поважаємо вашу роботу!
NEWSONE - це про тебе!

Коментарі

Популярні публікації