Літні образи від One by One

Український мас-маркет бренд One by One відзначає екватор літа капсулою особливих суконь і легких костюмів - ідеальних супутників для прогулянок спекотними вулицями міста та залитій сонцем набережній. Віддавши перевагу трендовим принтам і тільки натуральним тканинам, One by One надихає на незабутні образи кожного дня


Лінійка виробів складається легких суконь яскравих відтінків, костюмів з шортами та приталеними жакетами. З такою базою легко створювати різноманітні аутфіти для будь-якого приводу і настрою. Цього разу бренд зробив ставку на жіночні силуети та авторські квіткові принти, що дозволило додати ноту романтизму й мрійливості.


Палітра складається з ніжних тонів - жовтий, пудровий, пильний білий. Акцентним відтінком виступає соковитий червоний колір, який відповідає за романтизм і чуттєвість. Вибір тканин для колекції заслуговує на окрему увагу: батист, мережива, шифон на натуральній основі - все, щоб виріб сидів ідеально і був комфортним для літньої спеки.







Всього кілька місяців тому бренд відчинив двері свого нового магазину, який розташований в ТРЦ «Lavina Mall». Це перше місце One by One в Києві, де можна приміряти все новинки бренду і зануритися в особливу атмосферу.
One by One
Photo
Ігор Хобта

Коментарі

Популярні публікації