В УКРАЇНІ ВДРУГЕ ВІДБУДЕТЬСЯ BE SUSTAINABLE! FASHION SUMMIT

BE SUSTAINABLE! – це професійна міжнародна подія, спрямована на підвищення рівня експертизи у напрямку сталого розвитку українських професіоналів, які працюють у сфері дизайну та виробництва одягу.
Проєкт представлений як інтерактивний простір на головній локації Ukrainian Fashion Week протягом усього періоду UFW. Цей простір служить для відкриття, демонстрації та підтримки українських та світових дизайнерів, які впроваджують стійкі практики у своїх колекціях.
Друга частина проєкту – освітня, це одноденна відкрита конференція, яка висвітлює ключові аспекти сталого розвитку. Основною метою конференції є пошук рішень для ефективного розвитку відповідальної, етичної та екологічної fashion-індустрії в Україні.


BE SUSTAINABLE! – головний центр розвитку свідомої моди, освіти та нетворкінгу в Україні!


Цього разу BE SUSTAINABLE! Fashion Summit одержав підтримку Програми малих ґрантів публічної дипломатії уряду США – «Культура та програми для молоді» 2019-2020. Сьогодні ми маємо можливість відкрити для України більше перспективних свідомих дизайнерів та брендів і надати їм платформу для демонстрації свого потенціалу. Познайомитися з молодими сталими дизайнерами гості UFW зможуть в інтерактивній інсталяції BESUSTAINABLE! Space на головній локації Тижня моди. Партнер UFW Biosphere Corporation логічно інтегрував у простір найкращі матеріали із лінійки Biosphere #GoGreen, аби показати, що мода і промислове виробництво можуть бути однаково sustainable. Автором концепції інсталяції стала відома українська сет-дизайнерка LoveCurly. Її ідеї були реалізовані компанієюYanko Production. 
Також цього сезону BE SUSTAINABLE! Fashion Summit презентує The Swapchain – діджитальну глобальну платформу обміну одягом. The Swapchain – це перше у світі віртуальне ком’юніті, де історію кожного продукту та його екологічний слід можна відстежити за допомогою технології Blackchain. Платформу створено всесвітньо відомими компаніями Global Fashion Exchange та Lablaco, що працюють із fashion-брендами та рітейлерами по всьому світу, впроваджуючи сталі та циркулярні рішення для їхніх бізнесів. Гості дизайнерів отримають можливість взяти участь у “GFX SwapShop on the Blockchain with Swapchain” та протестувати новий глобальний сервіс. Кожен охочий може принести свої речі на обмін, тим самим надати їм нове життя, а також обрати для себе речі, що будуть представлені у просторі.


Незважаючи на всесвітню пандемію та певні труднощі в організації масштабних заходів, до яких призвів глобальний карантин, програма BE SUSTAINABLE! Fashion Summit розширює формати та рівень міжнародної експертизи. Головною темою цьогорічного саміту стала циркулярна економіка та майбутнє сталої моди. Серед запрошених спікерів – Патрік Дафі (Patrick Duffy), засновник Global Fashion Exchange та Intandem Creatives, Лоренцо Альбріджі (Lorenzo Albrighi) та Юн Куо (ShihYun Kuo), засновники Lablaco, Патрік Макдавелл (PatrickMcDowell), лондонський дизайнер, Сабріна Ґільдхаус (Sabrina Gildehaus), CEO GILDEHAUS, Кейрі Ленціус (KairiLentsius), fashion-дизайнерка та викладачка факультету текстилю у Pallas University (Естонія), та багато інших. Модеруватиме саміт Яна Панюшкіна, журналістка, редакторка сайту The Page Style та ведуча телевізійної програми «Перша шпальта». 

Зареєструватися на захід можна за посиланням
У зв’язку із правилами карантину кількість місць значно обмежена.

Інформаційну підтримку надає ексклюзивний телевізійний партнер проєкту BE SUSTAINABLE! «Ранок з Україною» – інформаційно-розважальне шоу, що виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна». Програма вже давно здобула прихильність українців і стала улюбленим ранковим шоу мільйонів.
Медіпартнери проєкту:
The Page – сучасне ділове видання. Сприяє розвитку економіки України шляхом інформування бізнесменів, інвесторів та активної частини суспільства загалом про події в економіці, бізнесі, урядових колах.
Global Fashion Exchange – sustainable fashion-платформа, що трансформує уявлення людей про сталий розвиток та сприяє позитивним змінам.
DFASHION & LIFESTYLE – мультимедійна платформа, сайт якої включає у себе новини моди і стилю життя, рейтинги, авторські колонки та блоги, спеціальні проєкти, фоторепортажі зі світських заходів, ексклюзивні інтерв’ю тощо.
Саміт завершить нетворкінг-вечір, партнером якого став коворкінг Paltforma.
*Ми готуємося до проведення саміту, як завжди, та опрацьовуємо кілька варіантів на випадки проведення UFWв умовах карантину. Ми не збираємося порушувати закон та наражати людей і команду на небезпеку. BESUSTAINABLE! Fashion Summit буде проведено саме так, як це можливо буде зробити згідно із ситуацією. Здоров’я та безпека наших колег і партнерів − понад усе.

Коментарі

Популярні публікації