Арт проект INWARD в колаборації SEREBROVA&Ivan MARCHUK

Колаборація з Іваном Марчуком надихнула Альону Сереброву на створення Арт проекту INWARD. Зйомка відбулася у серці творчості Івана Марчука, в його майстерні в стародавній частині Києва. Доречі, яку він вперше відкрив для відвідування. Обличчям проекту стала чарівна землячка митця з Тернопільщини - "Топ-модель Світу 2017" та "Місіс Всесвіт 2018 року" Юлія Гершун.


"Коли Іван Степанович на порозі своєї майстерні зустрічав всю творчу команду, він був вражений. Його рішення було одностайне: «Робіть, що хочете, а я пішов». Так ми і лишилися один на один з величними роботами Маестро. Це дивовижна людина - митець, яка неймовірно поважає творчість" - ділиться своїіми враженнями дизайнер бренду Альона Сереброва.

Альона Сереброва, Юлія Гершун, Іван Марчук
                                          Альона Сереброва, Юлія Гершун, Іван Марчук

Арт проект INWARD став «ЗАГЛИБЛЕННЯМ» у розкриття колекції «Секрет Генія» створеної за картинами всесвітньовідомого українського художника, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, члена Золотої гільдії Римської академії сучасного мистецтва Івана Марчука. Скрізь час його творчість вражає і захоплює. Поєднання непоєднуваного ось непростий характер його творчості. Створюється ефект несподіванки і водночас гармонійності. Його картини, створені в авторській техніці «пльонтанізм», надихнули дизайнера бренду Альону Сереброву і стали яскравими образами колекції. Художник накладає фарбу на полотно тоненькими лініями, які переплітаються під різними кутами, створюючи структурність поверхні з ефектом 3D. Це все є візуальними акцентами та конструктивними особливостями моделей в колекції бренду SEREBROVA, підкреслюючи об’ємність і загадковість картин Маестро. Його абстракції картин Близнюки складають гармонійний танець жіночого образу. 




















7 відомих робіт, різних періодів творчості Маестро стали мальовничими полотнами колекції: 
«Останній промінь» 1979 р

«Скажи мені правду» 1997 р

«Зійшло сонце над Дніпром» 2004 р

«Чари місячної ночі» 2005 р.

«Тихо навкруги» 2018 р. 

І три картини із циклу Картини Близнюки


Основою дизайну взуття є динаміка ліній VOLNOREZ із запровадженням нового кольорового рішення й макроелементів творів Івана Марчука. FLAMBEE DES VAGUES – це розбурхані фарби, бризки текстур у комплекті з підошвою різновидів конструкцій від взуттєвого бренду HONCHARENKO.


                                                                 Богдан Гончаренко

SEREBROVA & Ivan MARCHUK collaboration: backstage video



Ідея Арт проекту INWARD:
Альона СЕРЕБРОВА – український дизайнер 
За  підтримки:
Іван МАРЧУК – народний художник України, сучасний український живописець, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка
Тамара Стрипко - мистецтвознавець і пресс секретар Івана Марчука 


Локація: майстерня Івана Марчука
Обличчя Арт проекту:
Юлія ГЕРШУН - Міс Всесвіт 2018 року


Над проектом працювали: 
Фото та відео: Володимир АНУФРІЄВ
Візажист: Вероніка ДЗЮБА 
PR: Наталія ЛУК’ЯНЕЦЬ
Асистенти зйомок -
студенти Кафедри дизайну одягу Київського національного університета культури і мистецтв
Одяг: бренд SEREBROVA
Взуття: бренд HONCHARENKO

Коментарі

Популярні публікації