Осіння колекція українського бренду SOLH


Довгоочікувана прохолода, вечірня свіжість і особлива атмосфера за вікном - це вірні передвісники осіннього сезону, для якого український бренд SOLH створив особливу колекцію. Вона присвячена красі, комфорту і насолоді кожним моментом життя. Дизайнер бренду Олена Хашим в цьому сезоні зробила ставку на ніжність, затишок і відчуття спокою.


В осінній колекції бренд SOLH представив нові варіації класичних виробів, які легко стануть основою стильного гардероба. Жакети з щільної вареної вовни, пальта в різних варіаціях довжини та кардигани забезпечать необхідний комфорт. Технологічні тканини мають захист від вологи й вберігають від холодного вітру. У цій лінійці були використані екологічно чисті матеріали, які повністю відповідають принципам роботи sustainability бренду.



Окреме місце в колекції посідають вироби з невагомого і приємного до тіла кашеміру - він легко перейшов з літньої лінійки в осінню. Такі пальто і кардигани відрізняються високими властивостями й міцністю, будучи при цьому легкими та теплими. Акцент у виробах спрямований на згладжені силуети - висока лінія талії, спущене плече, вільна посадка і довжина міді.
















Не залишили без уваги і повсякденний одяг, так в колекції представлені короткі пуховики і трикотажні костюми - ідеальні супутники для перших холодних днів.
SOLH акцентує увагу на натуральних і щільних тканинах - замша, еко-шкіра, еко-пух, варена шерсть, трикотаж. Палітра складається з базових натуральних відтінків - бежевий, пісочний, ніжний рожевий і класичні чорний і темно-синій. Акцентними виступають лілові, небесні і холодні відтінки синього.

SOLH

Коментарі

Популярні публікації