ОБМІНЮЙСЯ РЕЧАМИ ГЛОБАЛЬНО ТА ДІДЖИТАЛЬНО НА THE SWAPCHAIN НА UFW

У межах програми Ukrainian Fashion Week NO SEASON Season під час BE SUSTAINABLE! Fashion Summit буде презентовано The Swapchain – діджитальну глобальну платформу обміну одягом. The Swapchain – це перше у світі віртуальне ком’юніті, де історію кожного продукту та його екологічний слід можна відстежити за допомогою технології Blackchain.


Слухачі саміту, гості дизайнерів-резидентів та гості спеціальних проєктів і презентацій UFW отримають можливість взяти участь у «GFX SwapShop on the Blockchain with Swapchain».
Кожен охочий може принести до 5 одиниць своїх речей на обмін. Одяг має бути чистим та хорошої якості. Гості заходу матимуть можливість обмінятися одягом, що буде представлений у спейсі, тим самим дати речам нове життя.
Для участі в The Swapchain необхідно заздалегідь зареєструватися за посиланням: www.spin.fashion та при прибутті в SwapShop у Мистецькому Арсеналі передати одяг на реєстрації у просторі, де команда UFW допоможе завантажити ваші товари на SwapChain.
Також учасники свопу зможуть обрати для себе знакові речі від українських зірок та лідерів думок, що підтримали рух обміну речами як один із позитивних напрямків свідомого споживання.
Амбасадорами The Swapchain вже стали:
Співачка та композиторка, переможниця Євробачення 2016 Джамала.
Головна редакторка ELLE.UA Соня Забуга.
Бізнес-леді, меценатка Єлізавета Юрушева.
Співачка Настя Каменських.
Співачка, переможниця популярного телепроєкту «Голос країни» Оксана Муха.
Українська журналістка, телеведуча Кароліна Ашіон.
Власниця бренду CULTNAKED, інфлуенсерка, fashion-фотографиня Марі Фуртас.
Всі речі від амбасадорів The Swapchain пройшли спеціальну хімчистку та дезінфекцію від OSCAR Dry Clean Studio.
Платформа The Swapchain працюватиме з 31 серпня до 2 вересня  у BE SUSTAINABLE! space у Мистецькому Арсеналі.
Оргкомітет запрошує протестувати новий сервіс та долучитися до глобального руху обміну одягом − задля зменшення об`єму текстилю на планеті.

Коментарі

Популярні публікації