Нова генерація. Успіх – це ви!

Розпочинається новий навчальний рік і Київська Мала академія наук знову відкриває свої двері для талановитих та цілеспрямованих школярів столиці. Традиційно навчальний рік розпочинається низкою заходів в рамках настановчих сесій, які ознайомлять всіх зацікавлених з роботою 70 секцій 15 наукових відділень Київської МАН та їх керівниками, дадуть можливість поспілкуватися з науковцями, визначитися з науковим напрямом майбутніх досліджень.


Сьогодення потребує освічених людей, які здатні не лише покращувати існуючі здобутки наукової думки, а й знаходити принципово нові рішення. Саме підготовці такої молоді присвячують свою діяльність наукові керівники Київської МАН: щороку майже 2400 учнів столиці займаються з ними науково-дослідницькою діяльністю, стають власниками патентів на свої винаходи та публікують статті у наукових виданнях, беруть участь і перемагають у всеукраїнських та міжнародних юнацьких наукових конкурсах, досягають визнання своїх ідей та визначаються з подальшим напрямом свого життя. Прикладом визнання юних науковців є світлини 18 вихованців Київської МАН, що з'явилися на рекламних бордах столиці у межах проєкту «ІНТЕЛЕКТ МОЛОДІ – КИЄВУ!». Отриманий досвід формує їх особисті якості, розвиває самодисципліну, толерантність, віру в себе, вміння отримувати та аналізувати інформацію. Ці якості залишаться з нашими вихованцями на все життя і допоможуть здійснити їхні мрії!
Цього року заходи в рамках настановчих сесій пройдуть в двох форматах: онлайн та оффлайн зустрічей по окремим відділенням.
Будемо раді бачити учнів, їх батьків, вчителів – керівників науково-дослідницьких робіт, методистів на настановчих сесіях Київської Малої академії наук учнівської молоді!


Реєстраційна форма знаходиться тут.

Коментарі

Популярні публікації