Марія Самплавська стала директоркою з маркетингу INTERTOP Ukraine

1 вересня новою директоркою з маркетингу INTERTOP Ukraine стала Марія Самплавська.
До цього маркетинг INTERTOP Ukraine очолювала Валерія Толочина. Марія Самплавська вже 8 років працює в компанії та обіймала посаду керівниці сектору бренд-маркетингу. Раніше Марія працювала в мережевому рекламному агентстві повного циклу, провідній українській FMCG-компанії та мережевому креативному агентстві.
«Зміни — це завжди нові виклики та нові можливості, тому ми не будемо збавляти оберти. Я високо ціную професіоналізм нашої потужної команди маркетингу та надаю широкі можливості для росту талановитих співробітників всередині компанії. Переконаний, що нове керівництво зможе прискорити наш розвиток», — коментує Сергій Бадрітдінов, СЕО INTERTOP Ukraine.


«За роки роботи в INTERTOP Ukraine я встигла попрацювати з усіма нашими ключовими брендами та щиро полюбила їх, а амбітні плани компанії стали і моїм особистим викликом. Ми й надалі будемо знайомити українського споживача з новими брендами, реалізовувати яскраві проєкти, посилювати позиції онлайн, а також втілювати найкращий customer experience в українському модному ритейлі», — розповідає Марія Самплавська, CMO INTERTOP Ukraine.

Коментарі

Популярні публікації