КРАСА КРАЇНИ 2020 – переможницею стала киянка Ольга Васютіна

12 вересня в TAO Event Hall («Арена Сіті») відбувся суперфінал Національного конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2020». Переможницею конкурсу стала киянка Ольга Васютіна, вона представить Україну на міжнародній арені світового конкурсу «Mrs GLOBE 2020», який цьогоріч відбудеться в китайському місті Шеньчжень. За титул НАЙКРАСИВІШОЇ ЖІНКИ ПЛАНЕТИ змагатимуться учасниці з понад 75 країн світу.




Також серед фіналісток конкурсу були обрані: 
· ΙΙ КРАСА КРАЇНИ 2020 – Олена Савіна з міста Полтава;
· ΙΙΙ КРАСА КРАЇНИ 2020 – Світлана Хникіна з міста Вінниця, яка цьогоріч також перемогла в регіональному конкурсі «КРАСА КРАЇНИ ВІННИЦЯ 2020»;
· Титул ВИБІР КРАЇНИ – Інна Бикова з міста Київ, яка візьме участь в міжнародному конкурсі Місіс Європа 2020, який цьогоріч буде проходити в форматі онлайн.



                                                                         Ольга Васютіна

Організаторка конкурсу й авторка ідеї «КРАСА КРАЇНИ 2020» Ірина Келлер коментує цьогорічний захід: «Це було неперевершено, ми зробили найкрасивіше свято за весь рік в Україні. Хочу подякувати всім партнерам та помічникам, вони зробили все для того, щоб цей захід відбувся. Окрема подяка генеральному продюсеру Роману Загороднюку та хореографу-постановнику Денису Христюку, тому що саме від них залежала візуальна складова конкурсу. Ми маємо ще багато планів та обіцяємо, що наступного року буде ще яскравіше та грандіозніше. З першого жовтня у нас вже розпочинається набір у новий сезон конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2021». Тому слідкуйте за новинами на нашому офіційному сайті та сторінках в соціальних мережах».

                                                                      Ірина Келлер

Серед гостей заходу були присутні: зірки шоу-бізнесу, представники fashion-індустрії, блогери, імениті гості та представники масмедіа. Атмосферу вечору підтримували Габріела Массанга та Саша Марк. На головній сцені запалювали дует Анна-Марія, Данило Клягін. Хедлайнером заходу став відомий український співак ALEKSEEV.


Основна місія Національного конкурсу «КРАСА КРАЇНИ» – створити у суспільстві образ сучасної української жінки: успішної, обдарованої, вихованої, у якій гармонійно поєднуються зовнішня краса та сильна особистість. 
Проєкт «КРАСА КРАЇНИ» також підтримує програму «Здолаємо рак разом» Благодійного фонду «Долоні долі», що відрізняє його від інших національних конкурсів краси. 

Офіційний сайт проєкту: https://krasakrainy.com/
Foto   Bestpeopleclub.com

 

 

Коментарі

Популярні публікації