Український бренд One by One презентував колаборацію з Cosmopolitan

Продовжуючи добру традицію, журнал Cosmopolitan і український мас-маркет бренд One by One створили третю капсульну колекцію, яка цього разу тішить дівчат особливими осінніми образами. Брендом був створений принт Amore, з метою нагадати про таке чудове та чарівне почуття як любов та її важливість не лише до оточуючих людей і світу, а й в першу чергу до себе.


"Це вже не перша наша колаборація з брендом One by One. І кожна колекція вражає мене ще сильніше. В процесі обговорення нової лінійки ми завжди знаходимося на стику поглядів редакції на тренди та моду, і бренду, який, безсумнівно, дуже добре знає свою аудиторію. І завжди дуже тонко відчуваємо позицію один одного"
, - Олександра Буринська, головний редактор видання Cosmopolitan Ukraine





Колекція складається з образів, що ідеально підходять під мінливу погоду осені. Для ще теплих днів хорошим варіантом стануть легкі сукні, вони представлені у двох фасонах: з довгою спідницею вище коліна та варіантом міні довжини. Є і можливість оголити та підкреслити плечі, тим самим зробивши образ більш романтичним. А для прохолодного вечора ідеально підійде в'язаний кардиган з фірмовим принтом Amore - він не тільки зігріє, а й наповнить вечір затишком.

"Мені подобається вміння бренду прогнозувати нові тренди й гармонійно трансформувати їх у свої колекції. Сьогодні на піку популярності кардигани - і ми не залишили їх без уваги. Традиційно в колекції представлені ще й сукні, мої особисті фаворити, які кожного разу стають тільки кращими ", - Олександра Буринська

Для міських буднів був створений костюм з модними брюками палаццо в бежевому відтінку. Піджак від нього можна поєднати з чорними джинсами класичного фасону і незамінною базовою футболкою з написом Amore. А в прохолодні дні утеплений трикотажний костюм допоможе відчути себе комфортно і затишно, і при цьому виглядати стильно. One by One і Cosmopolitan вирішили, що осінь - це не час сумувати про минуле літо, і у своїй колекції використали білий і бежевий кольори, світлі відтінки рожевого і класичний чорний.





"Колаборації брендів і видань дуже важливі для обох сторін: ми отримуємо можливість обмінятися аудиторією і новими ідеями - ідеальне поєднання. Круто, коли Cosmopolitan проявляє себе не тільки як глянцеве видання, але і як майданчик для широкого розвитку локальної моди. Про це колись напишуть в підручниках, я впевнена! Важливо також сказати, що і журнал Cosmopolitan, і бренд One by One завжди ілюструють позицію сучасної, активної та впевненою в собі дівчини. Вона завжди знає чого хоче, і завжди досягає мети. В цьому ми ідеально сходимося ", - Олександра Буринська

Фасони, принти та кольори - все в капсульній колекції One by One і Cosmopolitan говорить про любов, а одяг створений для ідеальної, ніжної та романтичної осені.

ONE BY ONE

Cosmopolitan

Photo Ігор Хобта

https://www.instagram.com/igorkhobta/

Коментарі

Популярні публікації