Переможці XXI Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє»

31 серпня у Мистецькому Арсеналі відбувся фінал XXI Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє». У фіналі свої колекції представили 17 конкурсантів, що були обрані з понад сотні претендентів на етапах конкурсу в Києві, Львові та Одесі. Конкурс пройшов під егідою Ukrainian Fashion Council.


Партнери національного конкурсу молодих дизайнерів – Ukrainian Fashion Week та IED Istituto Europeo di Design. Конкурс «Погляд у майбутнє» 2020 відбувся за підтримки Українського культурного фонду. 
Голова оргкомітету – Ірина Данилевська

Керівник проєкту – Олександра Какуріна
Оцінювало конкурс професійне журі, у складі якого цьогоріч були відомі українські дизайнери, члени експертного комітету Ukrainian Fashion Council: Артем Климчук, Олеся Кононова, Ліля Літковська, Володимир Подолян, Лілія Пустовіт, Катя Сільченко, Серж Смолін, Іван Фролов.









Цього року «Погляд у мабутнє» пройшов у принципово новому форматі: пряма трансляція фіналу конкурсу була доступна для перегляду у будь-якій частині світу. Під час фіналу журі визначило долю трьох офіційних премій конкурсу.
Відома художниця та дизайнерка Маша Рева, що свого часу також отримала Ґран-прі конкурсу «Погляд у майбутнє», створила малюнок розміром 140 кв. м, який було перенесено у простір, де відбувся фінал конкурсу. 
Переможцями ХХІ Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє» стали чотири дизайнери
Третю офіційну премію – професійний подарунок від торговельної марки Braun – прасувальну систему Braun CareStyle 7 отримала Лілія Грищенко (м. Київ). 






Другу офіційну премію – професійний подарунок від торговельної марки Braun – прасувальну систему Braun Care Style 7 отримала Катерина Василега (м. Суми)






Ґран-прі конкурсу «Погляд у майбутнє» поділили між собою творчий дует Єлизавети Кирилової та Владислава Дзівідзінського (Донецька обл., м. Маріуполь/м. Івано-Франківськ) та Катерина Гелла (м. Харків).
Творчий дует Єлизавети Кирилової та Владислава Дзівідзінського буде представляти Україну на International Young Designers Contest, а також вони одержать можливість участі у проєкті New Names під час Ukrainian Fashion Week. Крім того, дизайнери отримають стипендію на навчання на одному із курсів IED Istituto Europeo di Design.







Катерина Гелла буде представляти Україну на International Young Designers Contest, а також отримає можливість участі у New Names в рамках Ukrainian Fashion Week.






Образи моделям створила команда компанії Y.Vision Agency.
Партнером конкурсу став бренд Braun, який підготував цінні призи для переможців конкурсу.
На бекстейджі, для підготовки одягу до показу, українські дизайнери використовують потужні прасувальні системи Braun, що є запорукою досягнення довершеного вигляду швидко й без зусиль. 
Прасування з Braun – ідеальне довершення вашого образу!
Медіапартнери конкурсу:
ELLE – французький міжнародний медійний бренд про моду, красу і стиль для жінок, відомий своїми оригінальними інтерв'ю, професійними фотозйомками, висвітленням яскравих подій культурного життя країни.
JetSetter.ua – портал про світське життя, моду та подорожі.
Bukvy – інформують тільки про актуальні й важливі події в Україні та світі.
У складні часи всесвітньої кризи, спричиненої пандемією Covid-19, саме молоді дизайнери потребують найбільшої підтримки. Знайти, підтримати і розвинути талант – місія Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє», який і надалі залишається головним стартовим майданчиком для українських дизайнерів.

Коментарі

Популярні публікації