Ольга Сумська, Ірина Білик та інші знялися ню в фотопроекті «Антиейджизм» фотографа Trisha

8 вересня в Києві пройшла гучна презентація соціально-провокаційного проекту «Антиейджизм. Вік не має значення» фотографа Trisha, у якому знялися ню українські селебріті Ольга Сумська, Ірина Білик, Діма Коляденко, Монро, Василиса Фролова, дует Анна-Марія, Катя Бужинська, Анна Добриднєва. Вперше розмістили експозицію в інноваційному івент-просторі PMHUB в рамках перемоги в конкурсі PMHUB Pitch.


Гостями презентації стали Ольга Сумська, Діма Коляденко, дует Анна-Марія, Катя Бужинська, Анна Добриднєва, Поліна Ткач, Серж Смолін та Серж Пайє, Олексій Гладушевський, Сергій Костецький та інші. Фотовиставка «Антиейджизм» проходить з 9 вересня до 9 жовтня у просторі Dialog Hub. Вхід безкоштовний.







Мета фотопроекту — показати красу, свободу, сміливість і сексуальність поза часовими рамками і стереотипами, навчити приймати і любити себе в будь-якому віці. Перша частина проекту «Антиейджизм» була знята в лютому. Тоді в об'єктиві Trisha з'явилися дев'ять дівчат — група подруг «Стильні Метелики», як вони себе називають. У продовження фотоісторії ідею підтримали українські селебріті, які роздяглися для зйомки Trisha.









«Після виходу першої частини проекту я почала отримувати десятки листів подяки від жінок 40-60+ років, і вони всі хотіли приєднатися. Мій світ перевернувся, — ділиться Trisha. — Проект викликав резонанс, і тут же було прийнято рішення знімати другу частину з українськими знаменитостями».
За словами фотографа, зйомка «Антиейджизм» — це перший крок на шляху до формування нового соціального тренду на сексуальне тіло у будь-якому віці і розвитку толерантності до вільної демонстрації тіла, незалежно від цифри в паспорті.
«Я впевнена, що не вік робить людину, а людина робить свій вік привабливим і цікавим для інших, — поділилася Ірина Білик. — Нещодавно я написала пісню, в якій є такі слова: «Старость придумали грустные люди. Старым, поверь, никогда я не буду. Жизнь нам дана для того, чтоб влюбляться и обниматься, и целоваться». Ось вам і відповідь на всі питання».
«Сексуальність жінки не згасає з віком, вона розквітає новими барвами, більш глибокими і наповненими, — розповіла Ольга Сумська. — Проект «Антиейджизм» просто необхідний сьогодні, як твердження зрілої краси!»
Команда творців «Антиейджизм» дякує друзям проекту — незалежній делегації українських жінок в ООН, компаніям «SHIK Cosmetics», «DES.FLEURS», «FitnessFood», «ЛЕГІОН-СТРОЙ», фотостудії «Жовтий Кролик», українському бренду «MilGor», мережі фітнес-клубів «Malibu» і простору PMHUB — які підтримують його цінності і допомагають показати виставку Trisha ще більшій кількості людей.

Коментарі

Популярні публікації