TVORCHI накривають Україну хвилею нової музики: прем’єра альбому 13 waves

13 waves – це 13 треків від TVORCHI, об'єднаних в один цілісний альбом, що представляєсобою нову хвилю української музики. Серед пісень платівки – feat. з Alina Pash, повна версіятреку Bonfire та випущений напередодні лід-сингл альбому – Living My Life. 


Основний час запису альбому припав на період самоізоляції, тому учасники гурту ДжеффріКенні та Андрій Гуцуляк створювали музику окремо один від одного, спілкуючись у FaceTime та записуючи свої партії кожен у себе вдома. Саунд-продюсером альбому став Андрій, аДжеффрі написав тексти до всіх пісень.


Як розповідають самі артисти, ізоляція зіграла ключову роль у створенні 13 waves, адже вонаполегшила внутрішній зв’язок із собою і додала ще більше концентрації на творчому процесі.
Андрій: «Хвиля – феномен, спостерігаючи за потужністю якого ледве вдається вхопити новіковтки повітря. Хоч якою б вона була, просто змушує тебе відчути щось особливе. Так мистворили власні 13 хвиль музики, об’єднані нашими відчуттями і творчістю. Пірнай у них разоміз нами, приборкуй їх або серфи: обери власний спосіб слухати та випробовувати 13 хвиль відTVORCHI».

Джеффрі: «13 waves – це про різні способи сприйняття музики: не лише як окремих акордів, ритму, мелодії та вокалу, а й як цілісних звукових хвиль. Наш альбом – це воля, любов, драйв іприємне тремтіння по тілу. Це коли ти «на хвилі», і в тобі вирує адреналін. Для нас музика – цепро вайб, а не просто ноти. Тому ловіть найрізноманітніші вайби 13 waves з нами!»

Коментарі

Популярні публікації